5. A felelősség törvénye

Ha van valami baj az életemben, valami nincs rendben bennem. Azt tükrüzzük, ami körülvesz bennünket, és minden, ami körülvesz bennünket, minket tükröz, ez az egyetemes igazság. Felelősséget kell vállalnunk azért, ami az életünkben van.

6. A kapcsolódás törvénye

Még akkor is, ha valami, amit teszünk, jelentéktelennek látszik, nagyon fontos, hogy aszerint tegyük, hogy a Világegyetemben minden összekapcsolódik. Minden lépés egy következő lépéshez vezet, és így tovább, és így tovább. Valakinek meg kell tennie a kezdeti lépést, hogy kapjunk egy elvégzett munkát. Sem az első, sem az utolsó lépés nem bír nagyobb jelentőséggel, mivel mindkettő szükséges a feladat megvalósításához. Múlt, jelen, jövő, mind kapcsolatban áll…

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-14 - Bár minden a lehetõ legjobb irányba haladhat most szerelmi téren...

7. Az összpontosítás törvénye

Nem tudsz két dologra gondolni ugyanabban a pillanatban. Amikor a lelki értékeinkre összpontosítunk, lehetetlen számunkra, hogy alacsonyabb rendű gondolataink legyenek, mint a kapzsiság vagy a harag.

8. Az igazság törvénye

Ha valamit igaznak hiszel, akkor valamikor az életedben fel fognak hívni, hogy bizonyítsd az adott igazságot. Ez az, amikor a tényleges gyakorlatba ültetjük át azt, amiről azt állítjuk, hogy megtanultuk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: