Az a típusú rezgés, amit az univerzumba sugárzol, 10-szeresen visszairányul rád. Ez az életünk oly sok részletére vonatkozik, hogy meg tudunk feledkezni róla, amikor próbálunk helyesen cselekedni.

Vannak esetek, amikor véletlenül, teljesen akaratlanul teszünk rosszat valakivel és tekintet nélkül a hibánkra, fizetnünk kell a következményekért.

Mindaddig, amíg nem szándékozol kárt okozni senkinek, teljesen megérdemled a következményeket, amik az utadba érkeznek.

Mit árul el rólad a deszcendensed? Ilyennek látnak mások valójában

Annak érdekében, hogy jó karmát vonzzunk be, meg kell vizsgálnunk, melyek azok a dolgok, amelyekben fejlődhetünk és a többiekkel figyelmesen viselkedhetünk. Íme 7 út, amellyel a karma örökre megváltoztathatja a életed.

  1. Koncentrálj a jelenlegi céljaidra

Az egyik legjobb módszer, amivel jó karmát hívhatsz az életedbe, az az, hogy azokra a élokra koncentrálsz, amelyeket már lefektettél magadnak.

Ez az jelenti, hogy minden idődet annak szenteld, amivel éppen foglalkozol.

Persze időnként a pihenésre is időt kell szánnod, azonban hajthatatlannak kell maradnod, ha sikert akarsz elérni az adott dologgal kapcsolatban.

7 módszer, hogy ismét kapcsolatba kerülj a benned rejlő Lelki Vezetővel!

A hibázás természetes dolog, amikor valamit igyekszel elérni, így hát tekints a hibákat leckéknek, amelyek a fejlődés útján visznek téged előre.

  1. Kapcsolódj a körülötted lévő világgal

Ez az jelenti, hogy légy jelen a pillanatban.

Minél inkább ragaszkodsz a múlthoz, annál kevésbé leszel képes igazából megélni a jelent.

A jövő eléggé bizonytalan ahhoz, hogy teljesen biztosan döntéseket tudj hozni, hiszen az idő minden egyes napodat változtja, egyszerűen nincs arra lehetőség , hogy meg tudjuk mondani, mi fog pontosan történni.

A legjobb módja annak, hogy jó karmát hívj az életedbe az, hogy minden napodból megpróbálod kihozni a lehető legjobbat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: