A sorselemző módszert úgy nevezik, hogy 9 csillag. A számmisztika és az asztrológia alapján kideríthetjük személyiségünk erős, illetve gyenge pontjait.

 

A következőkben ki fog derülni, hogy hogyan is kapja meg mindenki a sors számát, amely nagyon sok mindent elárul majd az illetőről. Az alábbi táblázat alapján az évszámokhoz 1–9-ig vannak számok mellékelve. Csak válasszuk ki a születési évszámunkat, majd olvassuk el a leírást.

1. Ezek a személyek nagyok kommunikatívak és érzelmesek. Gyakran ezek az emberek magukba zárkóznak, és gondolataikba mélyülnek, aminek hatására melankolikusokká válhatnak. Meg kell küzdeniük a félelmeikkel, mert hanem, azok győzik le őket. A függőséget okozó dolgoktól tartsák távol magukat.

2. Ezek a személyek rendszerint aggódósak és kimértek. Csodás édesanyák válnak majd belőlük, akik mindent megtesznek családjukért. Nagyon praktikusak, türelmesek, de előszeretettel lesznek mártírok is. Oda kell figyeljenek az étkezésükre, mert hízásra hajlamosak.

Itt a legbosszantóbb nők, és feleségek rangsora a csillagjegyek szerint - ki lehet az első?

3. Ezek az emberek nagyon aktívak és sikeresek. Nem tudnak egy helyben ülni, és várni addig, míg tisztázódik a “helyzet”. Ők a legkilátástalanabb helyzetben is megtalálják a megoldást. Emellett optimisták és jókedvűek, de olykor nagyon forró fejűek és nem tudják visszafogni magukat, amivel megbánthatnak másokat is.

4. Ezek a személyek különösen intelligensek, és emellett művészi hajlammal is rendelkeznek. Szokva vannak ahhoz, hogy amit akarnak azt el is érik. Szeretnek utazni, jókat enni. Mielőtt azonban felelősséget vállalnának bizonyos dolgokért, előbb jobban tennék, ha mérlegelnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: