5. Ezek az emberek rendkívüli akaraterővel bírnak, ezért sokszor nagyon makacsok. Jó szervezők, vezetők, de olykor magukba zárkózhatnak, passzívan figyelve a történteket, ami nem jó. Éppen ezért meg kell tanulniuk időben reagálni a változásokra.

6. Ezek az emberek többnyire férfias jellemek, akik határozottak, kitartóak, erősek, szorgalmasak és felelősségteljesek. Jó vezető válhat belőlük. Rossz tulajdonságuk, hogy néha agresszívak, és önteltek. Rendszerint azonnal megbánják, ha valakinek fájdalmat okoznak.

7. Ezek a személyek romantikus alkatok, akik általában habzsolják az életet, nem törődnek a problémákkal. Számukra első helyen a pénz és az anyagi javak állnak, de emellett szorgalmasak és felelősségteljesek is. Azt vallják, hogy minél többet adj magukból, annál többet kapsz vissza.

8. Azt az benyomást keltik ezek az emberek magukról, hogy barátságtalanok és ridegek, de legbelül kedves, jólelkű emberek. Nagyon sokat dolgoznak, ami miatt nem jut elég idejük a barátkozásra, ezért jó, ha néha szünetet tartanának.

9. Aktív, akaratos, szenvedélyes emberek, akik nagyon értik a módját, hogy valakivel kapcsolatba kerüljenek és behálózzák, meggyőzzék az illetőt. Éles eszük van, és gyorsan képesek cselekedni. Olykor az aktív életmódjuk zavaróvá válhat és képesek úgy megsérteni valakit, hogy észre sem veszik.

Forrás:

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-02 - Ma akkor is nagy szükség lehet arra, hogy diplomatikus legyen, ha

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: