Kos

A Kos még mindig úgy látja magát, mint évekkel ezelőtt, egyszerűen úgy érzi rajta nem fog az idő nyoma. De ez nem is annyira a külsőségekre vonatkozik, mint a lelkére. Szeret úgy gondolni magára, mint aki megfélemlít mindent és mindenkit. A rettegés megtestesítőjeként. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika 

Olyan ember szemén keresztül figyeli magát a Bika jegy szülötte, aki semmiféle érdeklődést nem mutat iránta, ezért nem látja magában a szépet. Sajnos ez a nézőpont teljes mértékben rányomja bélyegét az önmaga által kialakított képre, és ez lerombolja az önértékelését. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-07

Ikrek 

Az Ikrekkel az a baj, hogy Minden egyes negatív kritikát meghall, és igaznak vél. Sőt, meg sem fordul a fejében, hogy esetleg nem lenne igaz, vagy jogos. Azonban a pozitív kritikák, bókok, dicséretek egyik fülén be, a másikon ki. Egy pillanatra sem jut eszébe hogy talán igaz is lehet. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: