A legtöbb szülő arra törekszik, hogy a lehető legjobban nevelje gyermekét, és megóvja azoktól a hibáktól, amiket ő maga követett el az életben. Minden törekvés ellenére is előfordulhat, hogy kétségeink támadnak afelől, vajon jól csináljuk-e a „szülőséget”. Sokszor nem csak azon múlik, mennyire próbálkozunk, hanem az alap személyiségünkön is – és bizony, ahogy a csillagjegyünk árulkodhat a tulajdonságainkról, úgy ahhoz is adhat egy kis iránytűt, vajon milyenek leszünk szülői szerepben. Ez esetben azt nézzük meg, mely csillagjegyű férfiak számítanak született apatípusoknak!

Bika

A Bika apukák legnagyobb erénye kétségtelenül a türelem – amire, valljuk be, gyereknevelés esetén nem kis szükség van. Emellett gyakorlatias és racionális énjük miatt biztonságot sugároznak mind a kicsik, mind az anyuka felé. Olykor makacsok tudnak lenni, de ez azzal kapcsolatban is igaz, hogy csak a legjobbal elégednek meg, ha a családjukról van szó. Bármikor lehet rájuk számítani és bármit megtennének a gyerekükért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Amikor egy Rák apukává válik, még érzelmesebb férfi lesz belőle, és teljes szívével gondoskodik a gyermekéről. Egy percig sem fél kimutatni az érzelmeit, ami nagyon jó hatással van a pici lelki fejlődésére. Nagyon aggódó típus, amit néha kicsit túlzásba is vihet, de az biztos, hogy remekül felkészíti gyermekét az élet akadályaira.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Konfliktuskezelési módszerek, horoszkóp szerint: nem mindegy, hogyan tálalod a problémádat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: