A legtöbb szülő arra törekszik, hogy a lehető legjobban nevelje gyermekét, és megóvja azoktól a hibáktól, amiket ő maga követett el az életben. Minden törekvés ellenére is előfordulhat, hogy kétségeink támadnak afelől, vajon jól csináljuk-e a „szülőséget”. Sokszor nem csak azon múlik, mennyire próbálkozunk, hanem az alap személyiségünkön is – és bizony, ahogy a csillagjegyünk árulkodhat a tulajdonságainkról, úgy ahhoz is adhat egy kis iránytűt, vajon milyenek leszünk szülői szerepben. Ez esetben azt nézzük meg, mely csillagjegyű férfiak számítanak született apatípusoknak!

Bika

A Bika apukák legnagyobb erénye kétségtelenül a türelem – amire, valljuk be, gyereknevelés esetén nem kis szükség van. Emellett gyakorlatias és racionális énjük miatt biztonságot sugároznak mind a kicsik, mind az anyuka felé. Olykor makacsok tudnak lenni, de ez azzal kapcsolatban is igaz, hogy csak a legjobbal elégednek meg, ha a családjukról van szó. Bármikor lehet rájuk számítani és bármit megtennének a gyerekükért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Amikor egy Rák apukává válik, még érzelmesebb férfi lesz belőle, és teljes szívével gondoskodik a gyermekéről. Egy percig sem fél kimutatni az érzelmeit, ami nagyon jó hatással van a pici lelki fejlődésére. Nagyon aggódó típus, amit néha kicsit túlzásba is vihet, de az biztos, hogy remekül felkészíti gyermekét az élet akadályaira.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: