Kos


Mivel ami a szíveden az a szádon, nincs ez másképp nálad a szerelemben sem. A zodiákus nagy versengője és erőösszemérője vagy, így a riválisokat is szeretnéd minél hamarabb felöklelni szarvaiddal. A te párodat senki nem közelítheti meg, különben megnézheti mit kap tőled. Nem kutakodsz a holmijai között, de gyakran kérdezősködsz és nyílt kérdéseket teszel fel, nem köntörfalazol. Mivel türelmetlen típus vagy, így neked azonnal minden tudnod és látnod kell. Nehezen viseled ha párod nélküled megy bulizni vagy barátnőzni, szíved szerint állandóan ott lennél mellette, mint egy testőr. Ha kell fizikailag véded meg szerelmed, viszont ez egy idő után már nagyon fullasztó. Szereted a feszültséget, így gyakran generálsz otthon féltékenységi rohamot, még ha alaptalan, akkor is. Ha nem kapod meg a folyamatos egó simogatást, akkor több jelenetet is lerendezel, hogy kikényszerítsd párodból, te vagy a legjobb. Elsőbbségedet az ágyban is szereted fitogtatni és valóban nem ritka, hogy szó szerint kiütöd ellenfeleid. Mielőtt eljárna az öklöd, gondold át, hogy valós-e a probléma vagy csak a képzelt démonjaiddal harcolsz. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-26

Bak

Bár látszólag szívedet kőfallal véded, nagyon is emberi érzések dobognak benne. Ezt már csak az után ismeri fel párod, hogy jó ideje együtt vagytok. Ekkora azonban a páncélozott szív mögül előkerül a védelmező és birtokló oldalad. Akit te kiválasztottál, az nálad egy életre szól és szeretnéd bebiztosítani, hogy más nem csap le kedvesedre. Te nem harccal reagálsz hanem egy sokkal kifinomultabb taktikát vetsz be: gyorsan eljegyzed párodat és családot alapítasz vele. Mivel hagyományörző vagy, így a régimódi eszközöket tartod a leghatékonyabbnak, hiszen ki hajtana rá egy házas és gyerekes emberre? A kapcsolat előrehaladtával néha te is féltékenységi jeleneteket produkálsz, de nálad ezek hamarabb elcsitulnak. Mivel híresen szigorú ember vagy, aki szereti a korlátokat, így hajlamos lehetsz párodnak is megszabni, hogy mikor, kivel és hova mehet. Vigyázz, ne fojtsd meg a másikat, mert esélyed nem lesz a családalapításra és az elköteleződésre. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Bika


Az állatöv legmaterialistább jegye vagy, ez megmutatkozik a szerelemben is. Szereted birtokolni, ami kézzelfogható és ami hozzád tartozik. Számodra az otthon szent, oda ellenfél be nem léphet. Párodat szeretnéd mindig magad mellett tudni és nehezen viseled ha éjszakára kimarad a haverokkal. Ilyenkor csöndben magadban fújtatsz, mint egy bika, majd amikor az eset már többször megismétlődik, akkor hirtelen ráöntöd haragod a másikra. Dühöd ilyenkor már nehezen csitul és képes vagy a kapcsolatot is felbontani, ha a biztonságod veszélyben érzed. Nem vagy rivalizálós típus, de sokat zsörtölődsz. Elvárod, hogy párod mindent megtegyen érted úgy, hogy gyakorlatilag nem lehet egy önálló programja vagy levelezése sem. A facebook szegény számára tabu, az emailezés pedig felér egy szakítással is. Fogd vissza magad, különben nem lesz kivel leélned az életed. 
 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: