Szűz

A SZŰZ jegyű személyek számára összehasonlításként az év első felével, az év második fele elképesztően sikeres lesz az élet minden területén. Az egyik legjobb periódus lesz a karrierjükben és a pénzügyi helyzetükben is. Augusztustól kezdődően a SZŰZ megerősíti a meglévő kapcsolatait, de új kapcsolatokat is kialakít olyan emberekkel akiket csodál és akikkel jól megérti magát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Azok a SZŰZ jegyében született személyek akik még nem találtak párt maguknak jó, ha tudják, hogy az év végéig lesz rá alkalmuk. A SZŰZ csillagjegyű személyek vágyai most teljesülhetnek anélkül, hogy túl sok energiát kellene befektetniük.

Vicces péntek 13-ai horoszkóp - Ezek a babonák várnak ma rád, úgyhogy jól figyelj!

Vicces péntek 13-ai horoszkóp - Ezek a babonák várnak ma rád, úgyhogy jól figyelj!

Alaposan górcső alá vettük a csillagokat, hogy tudassuk veled a mai nap eseményeit és megtaláljuk a napodban rejlő babonákat! Ám ahelyett, hogy a körmödet rágnád le és rettegnél a naptól, inkább gúnyold ki és törj borsot a Péntek 13 orra alá pár pozitív j

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás: bidista.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!