Természetesen nem kizárólag a horoszkóp befolyásolja ki, mennyire érzelmes lélek, mennyire romantikus alkat. Mégis akadnak olyan csillagjegyek, akik az átlagosnál több hajlamot mutatnak arra, hogy bátran átadják magukat szentimentális oldaluknak. A te barátod vajon köztük van?

Rák

A rákokra jellemző a magas fokú empátia, az érzelmesség és a finomság – még a férfiakra is. Egyértelműen családcentrikusak, imádják a gyerekeket. Örömmel és jó érzéssel hallgatnak a belső gondolataikra, intuícióikra, de hajlamosak rá, hogy kissé elbizonytalanodjanak döntéshelyzetben.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja 2022. október 5-6.: ha sikerül kitérnünk a vita elől, csodás hétvégénk lesz

Ők maguk is hajlamosak a pátyolgatásra, de igénylik, hogy dédelgessék, szeretgessék őket. Kedvesek, odaadóak és gyengédek, ezek a jó tulajdonságaik nem csak úgy általában, hanem a hálószobában is érvényesülnek.

Nem azok a kifejezett macsók, ám figyelmességük bőségesen kárpótol minden nőt az ágyban. Nagyon utálják a vitákat és a nézeteltéréseket, egy rákkal igazán nehéz veszekedni.

Nem csak azért, mert konfliktuskerülő (ami egyébként előnyös tud lenni, ha te hajalmos vagy túlságosan szeszélyesen viselkedni), hanem mert higgadt, és nehéz kihozni a sodrából.

Mindig mérlegel: érdemes vajon vitatkozni? A válasz általában nem, és ő ennek fejében nem is így oldja meg a problémáit.

Pénteki Horoszkóp 2023-03-17

Mérleg

A mérlegek is messze földön híresek érzelmes, kedves személyiségükről. Ezt a kellemes kisugárzást annak köszönhetik, hogy mindig mindenben a harmóniára törekszenek, függetlenül attól, hogy a megjelenésükről, vagy éppen az érzelmeikről van szó.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Általában kapcsolatfüggők, de legalábbis kifejezetten rosszul tudják érezni magukat, ha nincsen partnerük. Szerintük szerelemmel és boldog párkapcsolattal teljes az élet, ezért mindent meg is tesznek azért, hogy partnerüket sokáig megtartsák.

A mérlegek már jóval könnyebben kötnek kompromisszumot, mint a rákok, pontosan azért, mert nekik lételemük az egyensúly, a harmónia.

Ők sem azok, akikkel könnyű lenne vitatkozni, hiszen a nyugodt eszmecserét sokkal többre becsülik – de egy felnőtt kapcsolatban a legtöbb esetben nincs is értelme komolyabban összekülönbözni egymással.

Mivel kompromisszum készek, nem nehéz őket meggyőzni, vagy éppen befolyásolni. Szeretik a szépet, az esztétikus dolgokat, és mindent, ami által rácsodálkozhatnak a világra. Igazán romantikus partnerek tudnak lenni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: