Halak

A halak teljes mértékben érzelmi szinten mozognak, nagyon mélyen reagálnak minden emocionális változásra. Ez az egyik (ha nem az egyetlen) legérzelmesebb jeggyé teszi őket, ám ez nem minden esetben előny. Gyakorlatilag képtelenek csak az eszükre hallgatni, nem lehet őket kizárólag észérvekkel meggyőzni, mindig hatni kell a szívükre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Amennyiben egy új beruházásban, vagy fontos projekt indításában gondolkodik, annak elindítására nincs is jobb, mint a mai nap, kedves Halak! Annál is inkább, mivel ma, nem csak az informálódás megy majd hatékonyan, de a bürokráciával is hamarabb leszámolhat a szokásosnál, ami nem kis lendülettöbbletet eredményezhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igaz, ez párkapcsolatban nem éppen nehéz dolog, ők ugyanis mindig a szerelmet teszik első helyre, mindig csak ez után jöhet a többi dolog és teendő.

Tedd boldoggá könnyedén ezt a 4 csillagjegyet!

Nagyon empatikus, idealista és segítőkész jegy, azonban végtelenül hangulatember – pont a benne kavargó, megannyi érzelemnek köszönhetően.

Ezzel a tulajdonságával meglehetősen nehéz együtt élni, már csak azért is, mert a halak néhány órán belül képes megélni a poklok poklát és a mennyországot. Az mindenesetre biztos, hogy romantikus, érzelmes, odaadó jegy, aki könnyen elmerül az általa kreált mesevilágban. Főleg, ha szerelmes!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagyon magas lehet energiaszintje, kedves Halak, aminek következtében, nehézkes lesz két lábbal a földön maradni, azonban, mindenképpen érdemes, mert hárulhat ma önre néhány fontos döntés, amelyeket jobb, ha a realitásokra alapoz, még akkor is, ha csábítóbb lenne egy pozitívabb, elrugaszkodottabb látásmód!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A bika érdekes jegy a felsorolásunkat illetően, mégis itt a helye. Ennek az az oka, hogy a bikák azt a stabilitást, megnyugvást és biztonságot nyújtják a kapcsolataikban, amire minden nő vágyik. Ha azt szeretnéd, hogy egy megszokott, tartós és biztos kapcsolatban élhess, akkor a bika jegyűek ideális választást jelentenek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők kissé konzervatívak, szeretik, ha minden a maga megszokott tempójában, módjában halad. Az ismerkedés során különösen romantikusak tudnak lenni, ekkor odaadóbbak, figyelmesebbek az átlagosnál.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-07-26

Konzervatív felfogásukból ered az is, hogy szeretik és követik a hagyományos szerepeket, tehát ha számodra a romantikát részben ez testesíti meg, nem is kell tovább keresned.

Azért – mint mindenkinek – a bikáknak is vannak problémásabb tulajdonságaik. Például görcsösen ragaszkodnak saját nézeteikhez, felfogásukhoz, nagyon nehezen (vagy inkább egyáltalán nem) fogadják el, hogy másnak is igaza lehet. Ez gyakran alaposan megnehezíti a bikával való együttélést és a harmonikus párkapcsolat fenntartását.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: