Vannak emberek, akik szavak nélkül is azonnal tudják, mit érez a másik, és könnyedén bele tudják képzelni magukat a helyzetükbe. De olyanok is akadnak, akiknek nem erősségük az empátia, és az érzelmeiket sem igazán tudják kimutatni, vagy helyén kezelni. Most megmutatjuk, melyik az a 4 csillagjegy, aki nem túlságosan empatikus alkat – és azt is, ez miben nyilvánul meg náluk!

Vízöntő

Érzelmi intelligencia terén a Vízöntők nem állnak a csúcson; de nem azért, mert nincsenek érzéseik, hanem sokkal inkább azért, mert rendkívül ijesztő számukra minden, ami sebezhetővé teheti őket.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: ez a hétvége a szingliknek kedvez

Ezért ritkán hagyják az érzelmeiket kitörni, és bár szívesen meghallgatnak másokat, és szeretnek tanácsokat is adni, nem szeretik a másik helyzetébe képzelni magukat.

Sokkal inkább a logikus gondolkodásmódot részesítik előnyben, mindent átgondolnak ez alapján, és úgy hoznak döntéseket, ahelyett, hogy hirtelen felindulásból, az érzéseik alapján cselekednének.

Emiatt viszont sokszor kifejezetten távolságtartónak és ridegnek tűnhetnek a barátok, közeli ismerősök szemében.

Bak

Mivel a Bak jegyű embereknek nagyon fontos, hogy mindent megcsináljanak időben, elvégezzék a tennivalókat és a karrierjükkel is rengeteget foglalkoznak, így alig marad némi szabadidejük az élet érzelmi részére. Fontossági listájukon előbb áll a munka, és csak utána a szórakozás.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez részben tudatos döntés is, hiszen hajlamosak falat húzni a szívük köré, általában egy nagy csalódás után, és ezt nem engedik lerombolni.

Ezért nem is élik magukat bele egy új kapcsolatba, és ritkán beszélnek arról, mi jár a fejükben igazán – maximum a nagyon közeli barátaiknak, de ott is megválogatják, ki előtt nyílnak meg.

Nehezen tudnak együttérezni azokkal az emberekkel, akik nem vigyáznak a szívükre, és folyamatosan csalódnak valakiben, mert ők úgy tartják, hogy a hibákból tanulni kell, és nem sorozatosan elkövetni őket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: