A szimbólumok ősidők óta kísérnek minket, és bár gyakran ugyanazt látjuk bennük, mégismindannyiunk számára kicsit mást jelentenek. A testreszabott szigmák szavak nélkül mondják el azt, amire gondolunk, vagy amit érzünk… De vajon a horoszkópunkat milyen szimbólumok testesítik meg igazán? Milyennek látnánk a lelkünket, ha csak egy jel, vagy egy kép alapján tudnánk körülírni?

Ha kideríted a saját szimbólumodat, akkor az segíthet megismerni, milyen is van igazán mélyen.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-12 - Ma kissé morgós hangulatában lehet...

Kos

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy égő máglya

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lángoló, tüzes személyiségedhez aligha passzolna jobban más szimbólum, mint egy égő máglya. Ez a jelkép szó szerint is rávilágít arra, milyen vagy valójában: törtető, ambiciózus, nagyratörő, ellenállhatatlan, sokszor mégis megközelíthetetlen. Egyszerre tudsz adni a környezetednek, ahogy a máglya is teszi – meleget, fényt – azonban ártani is tudsz, ha elhatalmasodik rajtad a negatív éned: ekkor mindent felégetsz magad körül, és nem kímélsz senkit.

Bika

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy sziklás hegycsúcs

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sziklaszilárd elképzeléseid vannak a világról, és úgy általában mindenről, ezért téged jól képvisel egy sziklás hegycsúcs. Sokak számára megközelíthetetlen és elérhetetlen vagy, ami részben konzervatív hozzáállásodból, részben pedig makacsságodból, konok hozzáállásodból fakad. Szeretteid számára ugyanakkor mindig biztos, kemény és állhatatos hátteret tudsz biztosítani – akárcsak egy sziklás hegycsúcs.

Vasárnapi Horoszkóp 2022-10-02

Ikrek

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy virágokkal tűzdelt rét

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerteágazó a figyelmed, az érdeklődésed, mondhatjuk, hogy a széllel változik a hozzáállásod és a nézőpontod – ezért is passzol olyan jól a személyiségedhez egy színpompás, virágokkal tűzdelt rét. Nagyon sokoldalú, szerethető, érdekes és különleges egyén vagy, aki könnyed, és kifejezetten sokszínű, eklektikus egyéniség.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: