Ne lepődjünk meg, ha egy kicsit feszültebbek és ingerültebbek leszünk a következő napokban – nem mi tehetünk róla, hanem a csillagok állása, hiszen a Mars most szépen keresztbe tehet a jókedvünknek. Július 26-tól próbáljunk odafigyelni, és egészen augusztus 27-ig kell kibírnunk – ekkor ugyanis a bolygó retrográd állásban lesz, ami elég rossz hatással lesz a lelkiállapotunkra.

Júliusban a bolygók igazi hullámvasútra küldenek minket érzelmileg, most éppen a Mars szól bele abba, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Nem lesz túl jó időszakunk július 26-tól, sőt, egészen augusztus 27-ig kitart majd a problémás időszak, ekkor ugyanis a Mars retrográd állásban lesz, ami majdnem ugyanannyira problémás, mintha a hírhedt Merkúr lenne abban.

Heti szerelmi horoszkóp augusztus 05-től: Válaszút elé kerülsz, muszáj lesz eldöntened, hogyan tovább szívügyek terén...

A bolygó arra késztethet bennünket, hogy mindent kétszer meggondoljunk, és ne hallgassunk az ösztöneinkre akkor sem, ha egyébként pedig kellene. Sőt, sokunknál még ezek az ösztönök is teljesen eltűnnek, a sötétben tapogatózhatunk, és csak az észérveinkre tudunk hallgatni jobb híján. Ez különösen azoknak rossz, akik egyébként szeretnek a megérzéseikre hallgatni, és általában jól járnak vele – ebben az időszakban tényleg vakon mozognak majd.

Sokkal feszültebbek is lehetünk ebben az időszakban, és általában nem úgy reagálhatunk a történésekre, ahogyan normálisan tennénk – sokkal ingerültebbek lehetünk, és nehezen tudunk majd elvonatkoztatni attól, hogy mi hogyan látjuk a dolgokat. Felejtsük el, hogy több szemszögből vizsgálunk meg egy konfliktust, vagy átérezzük az ellenfelünk helyzetét – ebben az időszakban valószínűleg egyáltalán nem fogunk tudni a saját érzéseinken kívül máséra is figyelni.

„Nem eshet örökké”

Persze ez az időszak sem fog örökké tartani, és fokozatosan enyhül majd a feszültség, tehát nem fogunk pattanásig feszülni minden egyes nap. De ez az időszak nem lesz a legjobb az életünkben, köszönhetően a Mars mozgásának.

Kos

Képes vagy elvarázsolni és levenni a lábáról reggel az embereket, így könnyedén eléred azt, amit célul tűztél ki. Délután a kemény munka és a szorgalom lesz az, ami számítani fog. Tudd, hogy talán meg kell birkóznod váratlan eseményekkel is. Dönthetsz úgy is, hogy az érzéseid irányítanak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Kreativitása ma szárnyal kedves Kos, így ne habozzon, használja ki. Akár munkájában, akár magánéletében nagy elõrehaladást érhet el mai lendületével, csak hagyja, hogy érzései vezessék és tegye azt, amit igazán szeretne, legyen szó a lakás átrendezésérõl, vagy egy romantikus vacsoráról, munkájában pedig egy új ötlet, szisztéma bevezetésérõl. Valósítsa meg ma remek gondolatait, mert lehet, hogy hosszú ideig nem lesz még egy ilyen energikus napja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 3 csillagjegy nagyon pesszimista a kapcsolatokban

Ez a 3 csillagjegy nagyon pesszimista a kapcsolatokban

Egy kapcsolat elején mindenki boldog, felhőtlen, rajta a rózsaszín szemüveg, és bizakodva tekint a jövő felé, nem igaz? Hát, nem nagyon – ezzel nem mindenki van így, ez a három csillagjegy például kifejezetten pesszimista, ha a szerelemről van szó, ezért

Cikkajánló Tovább olvasom

Maradj koncentrált reggel. Egyesek közületek úgy érezhetik, hogy otthon begubózni most a legjobb, legalábbis délutánig. Amikor valamilyen szórakoztató esemény közeledtét érzed, azonnal kimenekülsz a négy fal közül. Engedj be több mókát az életedbe és általa magadat is jobban meg tudod ismerni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: