Ne lepődjünk meg, ha egy kicsit feszültebbek és ingerültebbek leszünk a következő napokban – nem mi tehetünk róla, hanem a csillagok állása, hiszen a Mars most szépen keresztbe tehet a jókedvünknek. Július 26-tól próbáljunk odafigyelni, és egészen augusztus 27-ig kell kibírnunk – ekkor ugyanis a bolygó retrográd állásban lesz, ami elég rossz hatással lesz a lelkiállapotunkra.

Júliusban a bolygók igazi hullámvasútra küldenek minket érzelmileg, most éppen a Mars szól bele abba, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Nem lesz túl jó időszakunk július 26-tól, sőt, egészen augusztus 27-ig kitart majd a problémás időszak, ekkor ugyanis a Mars retrográd állásban lesz, ami majdnem ugyanannyira problémás, mintha a hírhedt Merkúr lenne abban.

Októberi szerelmi horoszkóp - Az ősz beköszönte aligha lehetne fordulatosabb

A bolygó arra késztethet bennünket, hogy mindent kétszer meggondoljunk, és ne hallgassunk az ösztöneinkre akkor sem, ha egyébként pedig kellene. Sőt, sokunknál még ezek az ösztönök is teljesen eltűnnek, a sötétben tapogatózhatunk, és csak az észérveinkre tudunk hallgatni jobb híján. Ez különösen azoknak rossz, akik egyébként szeretnek a megérzéseikre hallgatni, és általában jól járnak vele – ebben az időszakban tényleg vakon mozognak majd.

Sokkal feszültebbek is lehetünk ebben az időszakban, és általában nem úgy reagálhatunk a történésekre, ahogyan normálisan tennénk – sokkal ingerültebbek lehetünk, és nehezen tudunk majd elvonatkoztatni attól, hogy mi hogyan látjuk a dolgokat. Felejtsük el, hogy több szemszögből vizsgálunk meg egy konfliktust, vagy átérezzük az ellenfelünk helyzetét – ebben az időszakban valószínűleg egyáltalán nem fogunk tudni a saját érzéseinken kívül máséra is figyelni.

„Nem eshet örökké”

Persze ez az időszak sem fog örökké tartani, és fokozatosan enyhül majd a feszültség, tehát nem fogunk pattanásig feszülni minden egyes nap. De ez az időszak nem lesz a legjobb az életünkben, köszönhetően a Mars mozgásának.

Kos

Képes vagy elvarázsolni és levenni a lábáról reggel az embereket, így könnyedén eléred azt, amit célul tűztél ki. Délután a kemény munka és a szorgalom lesz az, ami számítani fog. Tudd, hogy talán meg kell birkóznod váratlan eseményekkel is. Dönthetsz úgy is, hogy az érzéseid irányítanak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhetõ napnak ígérkezik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

3 csillagjegy, akik belehalnak a féltékenységbe - Te is ide tartozol?

3 csillagjegy, akik belehalnak a féltékenységbe - Te is ide tartozol?

Te is utálod, ha a pasid másra csorgatja a nyálát? Ha bámulja a csajokat az utcán vagy a neten? Akkor elképzelhető, hogy az égből eredő a féltékenységed...

Cikkajánló Tovább olvasom

Maradj koncentrált reggel. Egyesek közületek úgy érezhetik, hogy otthon begubózni most a legjobb, legalábbis délutánig. Amikor valamilyen szórakoztató esemény közeledtét érzed, azonnal kimenekülsz a négy fal közül. Engedj be több mókát az életedbe és általa magadat is jobban meg tudod ismerni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: