Nagyon jó hétvégének nézünk elébe! A Nap az Oroszlán jegyébe lép, kezdődik a nyári főszezon. Kreatívabbak leszünk, akár a hivatásunkban, akár a magánéletünkben. Szabadon engedhetjük kreativitásunkat, és nagy dolgok történhetnek szerelmi életünkben is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Ha eddig csak tervezgette otthona átalakítását, most eljött az alkalom is, hogy megtegye, kedves Bak. Remek esztétikai érzéke és kifinomult ízlése ma biztosan nem fogja cserben hagyni, azonban tetszését ezúttal inkább a visszafogott, letisztult térrendezés és a harmónia fogja elnyerni. Otthona átrendezése alkalmat adhat egy összejövetel megszervezésére is, ahol bizonyosan jól fog szórakozni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Egy Holdfogyatkozás is érdekessége lesz ezeknek a napoknak, több jelentős fényszöggel együtt. Jó lenne, ha fontos elintézni valóinkat, üzleti találkozóinkat ezekre a napokra időzítenénk.

Vasárnapi Horoszkóp

Vasárnapi Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Pénteken a Vénusz és a Jupiter nagyon kedvező fényszögben fognak állni. Ez a legértékesebb és legpozitívabb bolygókapcsolatok közé tartozik, hiszen két jótevő találkozik egymást segítve.

Különleges programokat tervezhetünk estére, hívjuk meg barátainkat, beszéljünk meg randevút a kedvesünkkel. Most a szeretet, a szerelem áll a fókuszban.

A Vénusz uralma alatt áll az év, ezért jól tennénk, ha ezeket a Vénusz fényszögeket tudatosabban és célzottan használnánk.

A fő témája a hétvégének a kibékülés. Sokszor pazarolunk értelmetlen időt az életünkből veszekedésekre. Túlérzékenyek, sőt túl büszkék vagyunk. Nehezebben tudunk felülemelkedni apróságokon, és gyakran nem állunk készen arra, hogy mi tegyük meg az első lépéseket a békülés felé.

Ennek a 3 csillagjegynek alakulhat rosszul ez a hét - a tiéd köztük van?

Ennek a 3 csillagjegynek alakulhat rosszul ez a hét - a tiéd köztük van?

Nem jöhet mindig mindenkinek minden össze – ez a három csillagjegy például a héten inkább a rövidebbet húzza, de azért nem kell nagyon aggódniuk. Nagy tragédiára nem kell számítani, egyszerűen ezek a csillagjegyek inkább ne vágjanak bele kockázatosabb dol

Cikkajánló Tovább olvasom

Vajon mi lehet ennek az oka? Miért félünk valamit megbocsátani, miért félünk kimutatni a saját gyengeségünket?

Megbocsátani hatalmas erőt jelent, és ha valaki esetleg ezt elhárítaná, akkor is mi nyertünk, mert sikerült egy kis folyamatot elindítanunk. Mindenképpen kockáztassuk meg a kibékülést. A Jupiter és a Vénusz ezt tanácsolja nekünk!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: