Nagyon jó hétvégének nézünk elébe! A Nap az Oroszlán jegyébe lép, kezdődik a nyári főszezon. Kreatívabbak leszünk, akár a hivatásunkban, akár a magánéletünkben. Szabadon engedhetjük kreativitásunkat, és nagy dolgok történhetnek szerelmi életünkben is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-25)

Ma nehezen értheti, egyesek miért sértõdnek meg, ha az ember kimondja a valóságot. A választ ön is tudja, kedves Bak: mert félnek az igazságtól, különösen, ha rájuk vonatkozik! Ne vádolja magát, mert ezúttal változnia nem önnek kell, hanem annak, aki megsértõdött!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Egy Holdfogyatkozás is érdekessége lesz ezeknek a napoknak, több jelentős fényszöggel együtt. Jó lenne, ha fontos elintézni valóinkat, üzleti találkozóinkat ezekre a napokra időzítenénk.

Mit taníthat neked a szerelmi bánat? – A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja

Mit taníthat neked a szerelmi bánat? – A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja

Tudjuk jól, hogy egy kapcsolat két emberes munka. Két ember kell, hogy összetartsa, de ahhoz is, hogy véget érjen. Ha eltekintünk azoktól a különleges esetektől, mikor ez a mérleg eldől az egyik fél irányába, akkor felmerül a kérdés, hogy te esetleg mivel

Cikkajánló Tovább olvasom

Pénteken a Vénusz és a Jupiter nagyon kedvező fényszögben fognak állni. Ez a legértékesebb és legpozitívabb bolygókapcsolatok közé tartozik, hiszen két jótevő találkozik egymást segítve.

Különleges programokat tervezhetünk estére, hívjuk meg barátainkat, beszéljünk meg randevút a kedvesünkkel. Most a szeretet, a szerelem áll a fókuszban.

A Vénusz uralma alatt áll az év, ezért jól tennénk, ha ezeket a Vénusz fényszögeket tudatosabban és célzottan használnánk.

A fő témája a hétvégének a kibékülés. Sokszor pazarolunk értelmetlen időt az életünkből veszekedésekre. Túlérzékenyek, sőt túl büszkék vagyunk. Nehezebben tudunk felülemelkedni apróságokon, és gyakran nem állunk készen arra, hogy mi tegyük meg az első lépéseket a békülés felé.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-04 - Ma szükséges lehet egy komoly döntést meghozni a...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-04 - Ma szükséges lehet egy komoly döntést meghozni a...

A vágy, hogy becsületesen oldja fel a mai helyzetet, sokat segít a helyes út kiválasztásában. Nézzen mélyen önmagába, s kötelezze el magát a béke mellett, kedves Halak!

Cikkajánló Tovább olvasom

Vajon mi lehet ennek az oka? Miért félünk valamit megbocsátani, miért félünk kimutatni a saját gyengeségünket?

Megbocsátani hatalmas erőt jelent, és ha valaki esetleg ezt elhárítaná, akkor is mi nyertünk, mert sikerült egy kis folyamatot elindítanunk. Mindenképpen kockáztassuk meg a kibékülést. A Jupiter és a Vénusz ezt tanácsolja nekünk!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: