Oroszlán

A Nap a Naprendszer középpontja, és az oroszlánok uralkodó „bolygója” a Nap – ezzel kellően sokat elmondtunk erről a csillagjegyről.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rengeteg energiát, erőt és csillogást kapnak a Naptól, azonban melegséget is, amivel beragyoghatják az emberek életét.

4 nagyon különböző csillagjegypár, akik mégis jól passzolnak egymáshoz

Feltéve, hogy inkább optimista és pozitív énjük kerül túlsúlyba, és jóra használják az energiáikat.

Kitartásra, vállalkozó szellemre is szert tesznek a Nap segítségével, azonban ezzel együtt megkapják a hiúságot és a büszkeséget is, ami bizony nem mindig pozitív értelemben kíséri végig az életüket.

Mérleg

A mérleg jegyűek már javában ősszel születnek, éppen a csillagászati év közepén.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez is erősen közrejátszik abban, hogy a jegy szülöttei mindig, mindenben a harmóniára, az összhangra, az arany középútra törekszenek.

A Napot illetően részben jelképezik az elmúlást, hiszen a legkevésbé sem égető sugaraknak köszönhetően beérnek az utolsó gyümölcsök is, kezdődik a visszavonulás, a befelé fordulás időszaka.

Emiatt a mérlegek is érzelmes, kiegyensúlyozott lelkek, akik rendszerint hajlamosak arra, hogy ne csak előre, hanem hátra is sűrűn tekintsenek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: