Napjainkban, ebben a felgyorsult, és információáradattal teli világban elég nehéz elérni az áhított boldogságot. Ha ideig-óráig beköszönt is hozzánk, gyorsan tovaillan. Mit tehetünk annak érdekében, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk?

A zen nők 7 boldogság törvénye:

1.Segítsünk másokon, amikor csak tudunk

-érdemes kipróbálni: ha önzetlenül segítünk másokon sokkal jobban fogjunk érezni magunk a bőrünkben. Ha mindenki egy kicsit is betartaná ezt a törvényt, a világ sokkal jobb hely lenne. Érdemes kipróbálni, milyen felemelő érzés a segítségnyújtás.

Napi horoszkóp január 21. kedd – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz,...

2.Tiszteljük a kötelezettségeinket

-úgy tűnhet, hogy napjainkban mindenütt káosz uralkodik. Tele vagyunk információkkal, eseményekkel, rohanunk, és semmit nem tudunk tökéletesen elvégezni, a nap végén pedig lelkiismeret furdalással fekszünk le. Ha valakinek valamit megígérünk, az legyen az első, hogy szavunkat betartjuk. A vállalt kötelességeinket akkor is tartsuk be, ha éppen nincsen hangulatunk hozzá.

3.Tegyünk valamit a kényelmünkért

-a pénz önmagában nem boldogít, de, ha olyan dolgokra használjuk, melyek elégedettségünket szolgálják, akkor máris jó úton haladunk a boldogság felé. Vegyünk egy kényelmes kanapét, egy puha pokrócot, jó könyveket, vagy menjünk el egy wellnessbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: