Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Maga sem tudja kezelni a haragját, nem csodálkozhat azon, ha a dühe mások elutasításába és rosszallásába ütközik. Van, akiről pedig egyszerűen csak lepereg az a rossz szó, amivel illeti őt. Mások, mint például a kedvese is, pedig azzal a jól bevált módszerrel élhetnek, miszerint legjobb védekezés a támadás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ezt felismeri, és inkább humorral, iróniával, de nem cinizmussal kezeli a saját és mások dühét, akkor mindjárt egy másik dimenzióba emeli fel a konfliktust. Oda, ahol már lehet rá megoldást találni. És visszatér a szerelem is.

Augusztusi horoszkóp: Olyan sok esemény, változás történhet, amely okán nem fogod unalmasnak vagy egyhangúnak tartani az életedet!

Karrier: Kedvességgel közelítsen afelé az ember felé, akitől szeretne elérni valamit a maga érdekében. De ha nem is tesz semmit, az áskálódásoktól mindenképpen tartsa távol magát! Még hallgatóként se vegyen részt ilyesmiben!

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Úgy érzi, teljesen összekuszálódott az élete. Nem feltétlenül ön a hibás a kialakult helyzetért, de abban igen, hogy hajlamos a dolgokat még tovább bonyolítani. Próbáljon meg rugalmasabban alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, ugyanakkor azokat a megrögzött rossz szokásokat, amik már önt is idegesítik, igyekezzen kiküszöbölni az életéből!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meglehet, erről felerészben a párja is tehet. De önnek kell megadni a kezdeti lökést. Akár azon az áron is, hogy teljesen átrendezi az otthonát. Megújult tér kell!

Karrier: A karrierjénél, a pozíciójánál is fontosabb most, hogy anyagilag miként viszonozzák a teljesítményét. Ha ezen a téren a hivatásában nem járhat sikerrel, akkor kénytelen lehet más források után nézni.

Ezek a csillagjegyek jobb, ha nem jönnek össze soha az életben

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: