A csillagjegyed szerint ki az, akivel csak mérgező barátságod, párkapcsolatod lehet?

Év vége magasságában gyakran ismételt tanács, hogy zárjuk le a nem működő, mérgező baráti és szerelmi kapcsolatainkat, mert ezek a viszonyok csak lehúznak, akadályozzák a boldogságunkat. Most a horoszkóp is javaslatot tesz arra, hogy milyen embernek kellene búcsút intened a csillagjegyed alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2021. december 18-19.: Az egész hétvége őrült rohanással fog telni

Kos:

 A benned lévő indíttatás és vágy mindig arra ösztönöz, hogy a lehető legjobbat, legtöbbet valósítsd meg az életedben. Ha Kos a csillagjegyed, akkor nem viseled és nem fogadod el azokat az embereket, akik visszarántanak, akadályoznak a céljaid elérésében. Az ilyen emberrel meg kellene szakítanod a baráti vagy szerelmi kapcsolatot, mert csak gátol a boldogságodban!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika:

 Az emberi kapcsolataid közül leginkább azok a mérgezőek, amelyekben állandóan hazudnak neked, rombolják az önértékelésedet és a stabilitásodat. Bikaként azonban nagyon is, hogy tisztában vagy azzal, hogy ezek a társak nem érnek semmit, mert olyan párra és barátokra vágysz, akikben megbízhatsz, akik erősítenek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

 Vidám és ösztönös személyiséggel vagy megáldva, éppen ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy szakítsd meg a kapcsolatot azokkal a mérgező emberekkel, akik csak elszívják a pozitív energiádat, állandóan elrontják a hangulatodat, jókedvedet!
Bátran légy önmagad, és soha ne engedd senkinek, hogy mást mondjon neked!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák:

 Függetlenül attól, hogy kivel találkozol, nagyon könnyen ki tudod mutatni az érzelmeidet, aminek megvan a hátulütője, mert sajnos vannak, akik visszaélnek a jóhiszeműségeddel, de olyanok is akadnak, akiket egyáltalán nem érdekel az, hogy hogy érzed magad, mert csak ki akarnak használni. Ezeket a mérgező kapcsolatokat kellene megszakítanod ahhoz, hogy boldogabb életed legyen.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: