„A siker tudomány, ha adottak a feltételek eléred a célod!” – Oscar Wilde.

Mi lehet a Siker Törvénye? – ez teljesen rajtad múlik, és főleg azon, hogy milyen a hozzáállásod, és hogyan gondolkodsz.

Hétvégi horoszkóp, 2023. január 13-15.: A Bika párját manipulálja valaki, a Vízöntőnek két férfi közül kell választania

 

A „siker” sokértelmű szó, hiszen mindenkinek mást és mást jelent a siker. Van, aki a pénzben, van aki a birtoklásban, van aki a vagyonban látja a sikert. Mások a családban, barátokban, karrierben.

Alfred Nobel svéd kémikus, mérnök, feltaláló és filozofikus hitvallása szerint: „Az elégedettség az egyetlen és igazi vagyon.”

Winston Churchill ezzel szemben úgy tartotta, hogy „A siker azt a képességet takarja, mely segítségével képes vagy egyik-másik bukásodon túljutni, úgy, hogy nem veszíted el a lelkesedésed.”

Vegyük akár Nobel, Churchill, vagy Wilde filozófiáját alapul a siker „titkos hozzávalója” mindmáig ismeretlen, de mégis van a sikernek 10 olyan törvénye, melyeket ha megismerünk jobban átvehetjük sorsunk felett az irányítást:

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. A cselekvés törvénye

Az egyik legfélreértettebb dolog a sikerrel kapcsolatban az, hogy csupán a gondolat/az elképzelés már elegendő. Hát nem így van. Cselekvés nélkül nem érhetünk el eredményeket. Befektetett erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy megkaphassuk azt, amit szeretnénk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: