„A siker tudomány, ha adottak a feltételek eléred a célod!” – Oscar Wilde.

Mi lehet a Siker Törvénye? – ez teljesen rajtad múlik, és főleg azon, hogy milyen a hozzáállásod, és hogyan gondolkodsz.

Szerdai Horoszkóp 2023-05-03

 

A „siker” sokértelmű szó, hiszen mindenkinek mást és mást jelent a siker. Van, aki a pénzben, van aki a birtoklásban, van aki a vagyonban látja a sikert. Mások a családban, barátokban, karrierben.

Alfred Nobel svéd kémikus, mérnök, feltaláló és filozofikus hitvallása szerint: „Az elégedettség az egyetlen és igazi vagyon.”

Winston Churchill ezzel szemben úgy tartotta, hogy „A siker azt a képességet takarja, mely segítségével képes vagy egyik-másik bukásodon túljutni, úgy, hogy nem veszíted el a lelkesedésed.”

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-07

Vegyük akár Nobel, Churchill, vagy Wilde filozófiáját alapul a siker „titkos hozzávalója” mindmáig ismeretlen, de mégis van a sikernek 10 olyan törvénye, melyeket ha megismerünk jobban átvehetjük sorsunk felett az irányítást:

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-17)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. A cselekvés törvénye

Az egyik legfélreértettebb dolog a sikerrel kapcsolatban az, hogy csupán a gondolat/az elképzelés már elegendő. Hát nem így van. Cselekvés nélkül nem érhetünk el eredményeket. Befektetett erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy megkaphassuk azt, amit szeretnénk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: