Születésed napja: 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Föld és stabilitás

Olyanok akár a föld, amelynek konzisztenciája elengedhetetlen az élet meggyökerezéséhez. Esszenciálisak mások számára, különleges mágneses erővel bírnak, tolerálják a szélsőségeket és kitartó, átható szellemük van. Gyakorlatiasak, higgadtak, fejlett ítélőképességűek, jól kontrollálják az érzelmeiket és csak azoknak mutatják ki, akiket érdemesnek találnak rá.

A szeretetük lojális, megalapozott hosszú távú kapcsolatokat ápolnak. Azokkal szemben is hajlamosak időnként visszahúzódóak lenni, akiket bizalmukba fogadtak és közel éreznek a szívükhöz. A harmóniát, a békét és a nyugalmat mindenek elé helyezik.

A csillagjegy, akivel azonnal egymásra kattantok

Születésed napja:  5, 10, 15, 20, 25, 30 – Kommunikáció

Ezek az emberek legtöbbek számára naivnak tűnnek. Hisznek abban, hogy mindennek és mindenkinek megvan a jó oldala, emiatt bizonyos fokú elvárást is támasztanak a környezetük felé, aminek nem mindenki tud megfelelni. A csalódások, amiket megtapasztalnak az életükben, ennek talaján alakulnak ki legnagyobb részt. Az évek során nem veszítenek lelkük tisztaságából és változatlan formában megőrzik belső kegyelmességüket.

Igyekeznek minden egyes percet a legnagyobb szeretetben megélni. Nem hisznek a véletlenekben, úgy tartják, hogy minden ok-okozati összefüggésben áll egymással és mindennek spirituális vonzata van.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: