Sokan hisznek abban, hogy születésünk időpontja meghatározza fő jellemvonásunkat.

A munkában, szerelemben, családi kapcsolatokban tanúsított viselkedéseinket és céljainkat meghatározza az, hogy melyik hónapban születtünk. Nem hiszed el? Olvasd el, meg fogsz lepődni, mennyi mindenben magadra fogsz ismerni!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-08-06

JANUÁR

Ambiciózus, lojális és nagyon okos vagy, a jó tulajdonságaid mindig kisegítenek téged az életben. Azonban kitett vagy a féltékenységnek, makacs és a introvertált lehetsz, ami miatt az életed néha nehézkessé válhat. A küldetésed, hogy jó vezető légy. Lehet, hogy a munkahelyeden nem te vagy a főnök, de akkor is jó vezető vagy. A családodat is te vezérled, elfogadnak, szívesen követnek téged mások. A szerelmi kapcsolatod akkor lehet a legkiegyensúlyozottabb, ha leküzdöd a makacsságod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

FEBRUÁR

Kedves, finom lelkű és bátor vagy, ezek a pozitív tulajdonságaid. Viszont hajlamos vagy lenézni másokat, haragtartó vagy és sokszor lusta. A feladatod hogy a szereplési vágyadat aknázd ki, érdemes olyan állást választanod ahol az előadói képességeid megmutathatod. Az érzelmeidet sokszor eltitkolod. Könnyen változtatod a hozzáállásodat, ami nehézzé teszi a szoros emberi kapcsolatok kialakítását.

MÁRCIUS

Érzelmes, tiszta és lazaaza ember vagy. Azonban a szégyenlősség sok mindenben visszahúz, bosszúálló típus vagy, könnyen felhúzod magad. A kikapcsolódás számodra nagyon fontos. Szereted ha sokan vannak körülötted, így testhezálló számodra a showbizniszben elhelyezkedni. Hamar meggondolod magad, ami másoknak zavaró lehet. A kapcsolatod terén csak akkor vagy hajlandó alkalmazkodásra, ha megtalálod azt aki minden tekintetben tökéletes számodra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: