Jó ha ezt tudod a barátaidról:

Az egyik legegyszerűbb út egy másik személy szívéhez az, ha képesek vagyunk őt megnevettetni vagy közösen tudunk nevetni bármilyen dolgon, ami szóba kerül. Ahogyan az egyéb személyiségjegyeket illetően, úgy a humorérzék terén is léteznek egyedi sajátosságok a különböző csillagjegyeknél.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegyet hogyan lehet levenni a lábáról, akkor olvass tovább.

Kos

Nem igazán érdeklik őket az apróbb poénok, inkább az igazi, szórakoztató, hangosan megnevettető abszurd vicceket szeretik. Ugyanakkor szeretnek játszani a képzeletükkel és hosszas beszélgetésekbe bocsátkozni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Számukra a viccnek intelligensnek kell lennie, nem pusztán üres badarságnak. Ugyanakkor egy hatalmas ölelés mindig jól jön náluk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A csattanó az, amit mindenki a legjobban értékel egy viccben, ám az Ikrek olyanok, akik abban lelik örömüket, ha újra és újra megtapasztalhatják teljes poént. Ugyanakkor boldoggá teszi őket, ha kiszakadhatnak a mindennapi rutinból és világot láthatnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy nem tud szeretni

Rák

Minden egyes helyzetnek képesek meglátni a vicces oldalát, még a legátlagosabbaknak is, csak a stílusukat kell eltalálni. Ugyanakkor ők is fel tudnak oldódni egy érzelemteli ölelésben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: