SKORPIÓ:

A Skorpiók nagyon könnyen dühbe jönnek a Mars miatt, és aki megsérti őket, akár akaratlanul is annak soha bocsátanak meg. Nem csoda, hogy kevés a barátjuk, és néha rosszabb párkapcsolatban élnek, mint amit érdemelnének, mert az egójuk védelme a legfontosabb szempont. Akinek ez a csillagjegye, arra jellemző, hogy nehezen viseli a változásokat, ha lehet, mindent el akar kerülni, ami új és ami más, mint amit ismer, amiben biztonságban érzi magát. A Skorpiók sohasem engedik ki a kezükből az irányítást, az első, hogy ők diktálják a feltételeket. A Skorpió marása halálos lehet, és bizony nem mindig azt marják meg, aki megérdemli.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

NYILAS:

A Nyilasok tökéletesen biztosak magukban, amit csinálnak és azt hiszik, hogy mindenről csak ők ismerik az igazságot. Néha hihetetlenül is lelkesek a semmire, aztán irányt változtatnak, amivel kiborítják a körülöttük élőket. A sok munka sem áll távol tőlük, sokszor annyira beletemetkeznek a feladataikba, hogy elfelejtik, mással is kellene foglalkozni. A nyilas csak az igazságához lojális, az emberekhez kevésbé, de ezt sokáig elfedi barátságosságával. A Nyilastól ne várj semmit, akkor nem fogsz nagyot csalódni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK:

A Bakok maguknak való, szorongó alkatok, még akkor is aggodalmaskodnak, ha egyáltalán nem lenne okuk rá. Pesszimistán szemlélik a körülöttük lévő világot, ami elég nehézzé teszi azt számukra, hogy bármilyen motivációt is találjanak – bármiben. Önfejűségük csak tovább ront a helyzeten. A bakra szerettei mindig számíthatnak a bajban, igazi megoldó alkat, aki mindenkit kihúz a pácból, de békeidőben elég nehezen elviselhető állandó negatív energiájával és bizony beszólogatásra is hajlamos. Családja viszont mindig nyugodt lehet, ha van körülötte Bak, mert soha nem fogja igazi baj érni a bak családtagjait. A bak mindig megoldja. Munkahelyen viszont vigyázz vele, beengeded a bakot, és beül a székedbe! A karrier a gyengéje.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: