Mindannyiunknak vannak szenvedélyei. Ezek rendszerint olyan elfoglaltságok, amelyeket hajlamosak vagyunk túlzásokba vinni, pedig nem ártana tudni a határokat. Most a 12 csillagjegy “függőségeiről” lesz szó.

Munka- és rendmánia, állandó féltékenység, hatalomvágy, túlzott szexualitás – lássuk, mi jellemző az egyes csillagjegyekre!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-03 - Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki...

Egyikünk csokoládéfüggő, más nem tud leszokni a dohányzásról, és van olyan is, aki megszállottan edz…  Ezek a függőségek azonban csak pótszerei és tünetei azoknak a kielégítetlen vágyaknak, amelyek mélyen rejtőznek a személyiségben.

Kos: Kemény drog


Ha megkérdezünk egy Kos jegyűt, hogy mi az, ami a leginkább frusztrálja őt a mindennapokban, akkor minden bizonnyal ő azt fogja válaszolni, hogy nem él elég pörgős életet és túlságosan lassúnak érzi magát. A gyermeki csillagjegy olyan, mint egy igazi kamasz, személyiségében a nagyfokú önhittség és a szükségletenség érzése keveredik. A kemény drogok súlyosbítják a már egyébként is felfújt önérzetét, és egy olyan csalóka érzést keltenek benne, amitől azt hiszi, mindenkinél gyorsabb. Ideje lenne lelassulni, és szembenézni az elszántsággal és a türelemmel kapcsolatos problémáival, hogy lehetőség szerint ki se alakuljon nála a függőség.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

A pozíció, a hatalom, de akár egy kiemelt feladat, vagy megbízás is felelõsséggel jár, ám, ma ön ezzel tökéletesen tisztában van, felkészült, így kétségtelen, hogy a legtökéletesebb erre! Kérdés, ezt környezete is így gondolja-e. Ha mégsem, minden bizonnyal rosszul gondolkodtak, ami hamarosan ki is fog derülni. sebaj, eme testi és lelki stabilitása remek lehetõségeket rejt így is magában, melyekbõl csak profitálhat és, ha azt vesszük, az ön szempontjából végül is ez a legfontosabb. Csak így tovább, élvezze, hogy simán megy minden!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az uralomvágy mozgatja. A kezében akarja tudni az irányítást, már iskolás gyermekként is ő a hangadó többi gyermek között – gyakran valóban nagyon hangos is. Legfeljebb akkor enged, ha igazán szerelmes.

A legtöbb Kos nem tud meglenni kávé nélkül, számukra egy finom, aromás csésze fekete a legjobb érzés a világon. Főként a tripla esperesszotól dobódnak fel egész napra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Kedves Kos, ma úgy érezheti, hogy sûrû ködben tapogatózik. Gondolatai, tettei közel sem tiszták, harmonikusak. Valahogy ma nem tudja életét katonás rendbe szedni, bármennyire is töri magát. Munkájában a szembe jövõ megoldandó feladatokkal is inkább csak birkózik, minthogy megoldja õket. Ne aggódjon, néha bizony annyi a feladat, hogy átláthatatlannak tûnik a teendõk rengetege. Próbálja meg átvészelni a napot, s a nagy döntéseket inkább halassza holnapra.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Olyan dolog történik, ami megváltoztat köztetek mindent...

Az életmódod rendkívül aktív, folyamatosan fel vagy pörögve. Rossz szokásod, hogy inkább iszol egy csésze kávét az alvás helyett. A csillagjegyed szerint rád már egy-két ital is veszélyes lehet. Figyelj oda a mértékletességre, mert a túl sok tea és kávé ártalmas hatással lehet rád!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: