Alaposan felforgatják a csillagjegyek életét a bolygók.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valakinek ígéretet tett e hétvégi programjára vonatkozóan, de legszívesebben már visszatáncolna belőle. Ne akarja mégsem kivonni magát, mert nagyon megbánná, ha így tenne! A közösségi élmény is elég ok lehet már önmagában is, de van valami plusz is még, amivel ez a mai este szolgálhat az ön számára. Egy kaland, ami azonban nem puszta kaland. Tanulság és örök emlék is lehet egyben.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Hold ma az ön jegyén halad át: hatására olyan kényes érzések keríthetik hatalmába, melyet nem szabadna elfojtania. Végre ki kellene mondania azt is, ha szerelmes. Azt is, ha neheztel valakire. A mélyben őrzött sértések idővel túl nagyra dagadhatnak, ami esetleg végül már kezelhetetlenné teszi az érzéseket. Ha kis adagokban mondja ki, akkor úrrá is tud lenni rajtuk. És akár el is feledheti.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: