Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azt hiszi, hogy valaki a bolondját járatja önnel, holott a helyzet még ennél is rosszabb: az illető komolyan gondolja, azt, amit ön már régen tud, hogy bolondság. Mégis egy közös ügy összeköti önöket. Ha nem képes rá, hogy lebeszélje a dologról, akkor legalább ön legyen olyan bölcs, hogy inkább kimarad belőle. Ha pedig már belekezdtek, inkább állítsák le. Így kisebb veszteséggel megúszhatják.

Hétfői Horoszkóp 2023-01-30

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül szociális hangulatának köszönhetõen, jól érzi magát szinte bármilyen társaságban, ahol kötetlenül beszélgethet és ismerkedhet. Az ilyen alkalmak nem csak lelkének, hanem éppen szerelmi életének, vagy karrierjének is jót tehetnek, így élvezze csak, amin ma részt vesz. Amúgy is ráférhet már önre egy kis kikapcsolódás, nemde, kedves Halak?

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jóval több jó változást remélt egy bizonyos kapcsolattól, ám egyelőre nem hozta el az ön számára azt, amit valóban szeretett volna megkapni. Talán felül kellene bírálnia a választását: valóban a lehető legjobbat választotta azok közül, akik számba jöhettek? Lehetséges, hogy valójában fél átadni a másik félnek az irányítást, ezért folyamatosan alulértékeli a társát és a maga lehetőségeit a kapcsolataiban.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: