Minden embernek megvan a maga életfeladata, vagyis mindenki más és más céllal jön a világra. Különböző dolgokat kell teljesítenünk, különböző akadályokon kell túljutnunk, ahhoz, hogy elérjük a boldogság állapotát. Nézzük, melyik csillagjegy milyen karmával született a világra!

Kos-Reinkarnáció

Egy állandóan harcoló hős vagy, aki a belső démonokkal, és a külső kísértésekkel küzd. Minden életednek az a célja, hogy fejleszd a képességeidet, és jobb emberré válj. Karmikus üzenet: élj a mának, meditálj, találd meg az életben a legszebb pillanatokat, még akkor is, ha kezdetben nem tűnik túl rózsaszínnek a világ.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit a...

Bika-Lélek teremtése

Feladatod a növekedés, a megértés, és a bölcsesség. A jelenlegi életedben nagyban függ attól, hogy az előző életeidben hogyan éltél, milyen biztonságérzetre tettél szert. Szükséged van arra, hogy megteremtsd a belső biztonságod. Karmikus üzenet: kerülj kapcsolatban a belső éneddel, teremtsd meg te magad a biztonságod. Ne lázadj, szeresd magad félelmeiddel együtt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek-Szellemi fejlődés

Egy kettős személyiség vagy, aki a földi tudás, és a lelki fejlődés összetettségében éli az életét. Barátságos, kellemes megjelenésű, kedves, figyelmes, intelligens, de néha nagyon szeszélyes, és szétszórt vagy. Karmikus üzenet: ahhoz, hogy elérd céljaidat realizmusra van szükséged. Próbálj meg kevésbé ellentmondásosan élni. Próbálj meg meditálni, és így választ kaphatsz az életed nagy kérdéseire.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák-az Ember születése

Nagyon fontos számodra, hogy egyensúlyt teremts a lelki életedben. Ha valaki bántani mer lelkileg, akkor gyorsan bezárkózol a rákpáncélodba. A belső békédet, és biztonságodat csak a meditáció által találhatod meg. Karmikus üzenet: kissé jó, ha alábbhagysz az énközpontúságból, mert így mindenki csak menekülni fog előled. Hagyd, hogy meglássák benned az érző embert.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: