Növényeken már megfigyelték

Ha azonban azt hisszük, hogy semmilyen tudományos jellegű bizonyíték nincs a gondolatok fizikailag is megjelenő erejére, nagyon tévedünk.

Ugyanis az elmúlt években számtalan olyan kísérletet végeztek, melyek során növényekre mérőműszereket kötöttek, és figyelték ezen műszerek kilengését. Amikor ollót vettek elő a tudósok, és a növények felé közelítettek, a növények kilengéseket produkáltak.

Csillagokban a válasz: ilyen típusú férfi illik hozzánk a csillagjegyünk szerint - A te párodra igaz?

Csillagokban a válasz: ilyen típusú férfi illik hozzánk a csillagjegyünk szerint - A te párodra igaz?

Annyi mindenre választ találhatunk a csillagokban, hogy miért éppen a párválasztásban ne lennének a segítségünkre? Sőt, ha jobban belegondolunk, ebben talán éppen nagy hasznát vehetjük, hiszen a születési dátumunk szerint meghatározható, milyen tulajdonsá

Cikkajánló Tovább olvasom

Olyan volt, mintha a növények féltek volna, egyfajta aktivitást mutattak. És ez még nem minden. A dolog akkor kezdett megdöbbentővé válni, amikor a kilengés már akkor is megjelent, amikor a metszőolló elővételére gondoltak a tudósok.

Vagyis ebben az esetben a puszta gondolatot is képes volt valahogyan érzékelni a növény, és reagálni rá.

Fehér folt

Még nem tudni, meddig lesz fehér folt a tudományban ez a jelenség, de ami nem vagyunk képesek érzékelni és mérni, az még nem biztos, hogy nem is létezik. Megfigyelések ezrei alapulnak arra, hogy a vonzás törvénye nagyon is valódi.

Ezeknek az embereknek meggyőződése, hogy a jövőbe a tudomány fel fogja fedezni ezt a különleges kölcsönhatást a gondolatok és a világ fizikai valója között, méghozzá a kvantumfizika segítségével.

Íme a leggyakoribb hazugságok, amiket a csillagjegyektől hallhatsz

Íme a leggyakoribb hazugságok, amiket a csillagjegyektől hallhatsz

Valójában mindenki hazudik. Kisebbeket, nagyobbakat, magának, másoknak, jóindulatból vagy önérdekből. Nos, a horoszkóp szerint a csillagjegyek más és más dologban füllentenek. Vajon miben és hogyan? Most fellibben a lepel a leggyakoribb hazugságokról...

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!