Oroszlán feleség – az uralkodónő

Az Oroszlán nő nagy vonzerőt gyakorol a másik nemre, hisz ragyogóan néz ki, sugárzik belőle az ész, az erő, a méltóság, nagyvonalúság. Ugyanakkor mindehhez gőg is társul, s az a tulajdonság, hogy szüksége van arra, mindig az övé legyen az utolsó szó. Akár igaza van, akár nincs.
Épp ezért az Oroszlán nő nem a legideálisabb feleség, nem is való minden férfi mellé. A riválist egyáltalán nem tűri. Ha azonban egy olyan társra lel, aki megfelel neki, az Oroszlán feleség tündökölni fog az oldalán.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz feleség – az ész

Okos. Nagyon okos. Mindent ért, neki soha semmit nem kell elmagyarázni. Vele mindent meg lehet beszélni, s tele van bölcs tanácsokkal is.  Hazugságokkal kár nála próbálkozni, olyan, mint egy röntgen, mindent észrevesz. Ezenkívül borzasztóan pedáns, a Szűz feleség környezetében nincs hanyagság, rendetlenség, piszok. Féltékenységi jelenetre nála nem kell számítani, duzzogni viszont jobban tud, mint bármelyik másik nő.
Bájos, elegáns, tisztességes, aki elbűvöli a környezetét, viszont borzasztó kritikus. Sasszemével mindent észrevesz, s azonnal véleményez is. Akkor is, ha nem kérdezted. Persze, ha úgy alakul, bocsánatot kér – hisz nagyon okos nő.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-12

Mérleg feleség – a cicus

A Mérleg feleség aranyos, kedves, önzetlen, de teljesen haszontalan, és lustácska, mint afféle kiscica. No de mit ér egy ház aranyos kiscica nélkül? Üres, hideg és komor. Így egy Mérleg nélkül is sivár az élet.
A kacér, vonzó, különleges Mérleg feleség látszólag törékeny, de ez megtévesztő, hisz 7 élete van, mint a macskáknak. Roppant szívós. Jól alkalmazkodik, de az unalmat nem tűri hosszú távon.
Szereti, ha udvarolnak neki. Mellette egy férfi, férfi lehet, hisz egy Mérleg feleség egyáltalán nem vágyik hordani a nadrágot. A konfliktusok elől pedig egyenesen menekül.
Eszményi feleség, de csak akkor, ha körül van véve figyelemmel és megértéssel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió feleség – a boszorkány

A Skorpió feleség boszorkány, és ez most egyáltalán nem vicc. A Skorpió jegyű nő hihetetlenül szexis, titokzatos és okos – megigézi, az ujja köré csavarja a férfiakat, s ha valaki elveszi őt, annak sikert és jólétet hoz.
Azonban ez a feleség nem elégszik meg a résszel. Ő mindent egészben akar, szőröstül-bőröstül, nem osztozik. Nagyon szeret, de el is ugyanezt várja, úgyhogy mellette a férj élete egyáltalán nem könnyű. A féltékenység nála olyan erős, hogy egy megcsalást a partner biztosan nem él túl, a Skorpió feleség kegyetlenül megbosszulja az árulást. A házimunkákat nem díjazza, nem is igen csinálja, úgyhogy az a férfi, aki a tip-top otthont keresi, ne Skorpió feleséget válasszon.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: