Tökéletes emberek nincsenek, és ez egyáltalán nem gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha valaki nem képes meglátni a saját hibáit, ha pedig felhívják rá a figyelmet, nem is akar változtatni rajtuk.

Ha te kíváncsi vagy arra, mi az a terület, amin még fejlődnöd kéne, most megtudhatod, a csillagjegyed alapján mely tulajdonságod tetszik legkevésbé az ismerőseidnek.

Kos

Kétség sem fér ahhoz, hogy milyen szórakoztató, izgalmas egyéniség vagy. Azonban a környezeted időnként nehezen viseli el, hogy ehhez erősen lobbanékony természet tartozik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Világ életedben igazi harcos voltál, akit nem lehetett csak úgy elnyomni, ám ez a tulajdonságod az évek során erősebb lett, és sokszor a legapróbb dolgok miatt is azonnal vitatkozni kezdesz másokkal.

A barátaid tudják, hogy szereted, ha igazad van, de néha jobb lenne, ha tízig számolnál, mielőtt hirtelen felindulásból elmondanád a véleményed.

Bika

Kedves és barátságos vagy, ezért imádnak az emberek a társaságodban lenni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik

Amit viszont már kevésbé szeretnek benned, hogy hajlamos vagy a lustaságra, ami több területen is megmutatkozik.

Gyakran késel el a találkozókról, mert nincs kedved nekiállni készülődni, a lakótársadat pedig zavarja, hogy általában lassan veszed rá magad arra, hogy rendet rakj a lakásban.

De tuti, hogy diákként a tanáraidtól is gyakran hallgattad, hogy nem vagy elég szorgalmas, és mindennek az utolsó pillanatban állsz neki.

Ikrek

Gyors gondolkodásod van, és mindig eszedbe jut egy új ötlet, ami megvalósításért kiált.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Azonban épp emiatt hajlamos vagy arra, hogy állandóan elterelődjönk a figyelmed, és semmi sem köt le pár óránál, napnál hosszabb ideig.

Az ismerőseid nehezen tartják veled a tempót, és fogalmuk sincs, most éppen mi történik az életedben. Te pedig ezeket sokszor elfelejted elmesélni nekik, így a legtöbb barátod azt érezheti, nem elég fontosak neked ahhoz, hogy közöld velük a szakításod hírét, az új munkahelyedet vagy az aktuális szerelmedet.

Ez a kapcsolatodat is megnehezíti, hiszen állandóan az új és az izgalmas érdekel, ezért nehezen maradsz meg egyetlen férfi mellett.

Rák

Kedves vagy, segítőkész, és őszintén jók a szándékaid.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Azonban pont emiatt rengetegszer tapasztaltad meg azt, hogy mások visszaélnek ezzel, és amikor csalódást okoznak neked, te nehezen bocsátasz meg nekik.

Sőt, általában sokáig haragszol rájuk, és folyamatosan dühíted magad miattuk. Az ismerőseidnek is hajlamos vagy ilyenkor kizárólag erről beszélni, amivel sokszor negatív energiákat és feszültséget hozol a saját, és az ő életükbe egyaránt.

Pedig a megoldás az lenne, hogy egy-egy csalódás után elengeded a dühödet. Nem miattuk, hanem magad miatt: mert te megérdemled, hogy boldog legyél, és ne legyen toxikus a környezeted!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: