Tökéletes emberek nincsenek, és ez egyáltalán nem gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha valaki nem képes meglátni a saját hibáit, ha pedig felhívják rá a figyelmet, nem is akar változtatni rajtuk.

Ha te kíváncsi vagy arra, mi az a terület, amin még fejlődnöd kéne, most megtudhatod, a csillagjegyed alapján mely tulajdonságod tetszik legkevésbé az ismerőseidnek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-12

Kos

Kétség sem fér ahhoz, hogy milyen szórakoztató, izgalmas egyéniség vagy. Azonban a környezeted időnként nehezen viseli el, hogy ehhez erősen lobbanékony természet tartozik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Világ életedben igazi harcos voltál, akit nem lehetett csak úgy elnyomni, ám ez a tulajdonságod az évek során erősebb lett, és sokszor a legapróbb dolgok miatt is azonnal vitatkozni kezdesz másokkal.

A barátaid tudják, hogy szereted, ha igazad van, de néha jobb lenne, ha tízig számolnál, mielőtt hirtelen felindulásból elmondanád a véleményed.

Bika

Kedves és barátságos vagy, ezért imádnak az emberek a társaságodban lenni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy páros, akik ellentétesek, de mégis csodás párost alkotnak együtt

Amit viszont már kevésbé szeretnek benned, hogy hajlamos vagy a lustaságra, ami több területen is megmutatkozik.

Gyakran késel el a találkozókról, mert nincs kedved nekiállni készülődni, a lakótársadat pedig zavarja, hogy általában lassan veszed rá magad arra, hogy rendet rakj a lakásban.

De tuti, hogy diákként a tanáraidtól is gyakran hallgattad, hogy nem vagy elég szorgalmas, és mindennek az utolsó pillanatban állsz neki.

Ikrek

Gyors gondolkodásod van, és mindig eszedbe jut egy új ötlet, ami megvalósításért kiált.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban épp emiatt hajlamos vagy arra, hogy állandóan elterelődjönk a figyelmed, és semmi sem köt le pár óránál, napnál hosszabb ideig.

Az ismerőseid nehezen tartják veled a tempót, és fogalmuk sincs, most éppen mi történik az életedben. Te pedig ezeket sokszor elfelejted elmesélni nekik, így a legtöbb barátod azt érezheti, nem elég fontosak neked ahhoz, hogy közöld velük a szakításod hírét, az új munkahelyedet vagy az aktuális szerelmedet.

Ez a kapcsolatodat is megnehezíti, hiszen állandóan az új és az izgalmas érdekel, ezért nehezen maradsz meg egyetlen férfi mellett.

Rák

Kedves vagy, segítőkész, és őszintén jók a szándékaid.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban pont emiatt rengetegszer tapasztaltad meg azt, hogy mások visszaélnek ezzel, és amikor csalódást okoznak neked, te nehezen bocsátasz meg nekik.

Sőt, általában sokáig haragszol rájuk, és folyamatosan dühíted magad miattuk. Az ismerőseidnek is hajlamos vagy ilyenkor kizárólag erről beszélni, amivel sokszor negatív energiákat és feszültséget hozol a saját, és az ő életükbe egyaránt.

Pedig a megoldás az lenne, hogy egy-egy csalódás után elengeded a dühödet. Nem miattuk, hanem magad miatt: mert te megérdemled, hogy boldog legyél, és ne legyen toxikus a környezeted!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: