Nyilas

Vidám és optimista jellemedhez nem kevés őszinteség társul. Azonban hiába tartják jó dolognak azt, hogy valaki őszinte, ezt könnyen túlzásba lehet vinni. A barátaid épp ezt nem kedvelik benned.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te ugyanis kendőzetlenül elmondod a véleményed bármiről, nem titkolod, ha szerinted nem áll jól a barátnődnek az új frizurája, ahogy azt sem, hogy nem kedveled az új pasiját.

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Pedig te nem bántásból mondod ezeket, hanem a pillanat hevében, egyszerűen eluralkodnak rajtad az érzéseid, és nem gondolkodsz. Őszinteségeddel viszont rengeteg embert megbántottál már, akaratodon kívül.

Bak

Te magad is belátod, hogy nagyon hamar felnőttél, világ életedben érettebb voltál a korosztályodnál, és nagyon szorgalmas lélek vagy. Ennek viszont az a hátulütője, hogy könnyedén ítélkezel mások felett, és nem tudsz együttérezni azzal, ha valakinek aprócska problémái vannak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hiszen te már rosszabbon is keresztül mentél, és hiába mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, te ezt nem tudod megérteni.

Ezért gyakran kioktatod a környezetedet, az ismerőseidet, ami miatt nem igazán mernek neked elmondani mindent.

Húsvéti horoszkóp: Izgalmas lesz az idei mindenki életében! A tiéd hogy telik majd? Ide kattintva megtudhatod!

Igen, egy kicsit pesszimista is tudsz lenni, ezért oda kell figyelned arra, hogy megértőbb legyél a környezeteddel.

Vízöntő

Nem vagy olyan, mint a többi ember, ezt már rég megtanultad. Mindig is kitűntél a tömegből egyedi stílusoddal, gondolkodásmódoddal és vagányságoddal.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban az ismerőseid nem igazán kedvelik benned azt, hogy sokszor teljesen elzárkózol az érzelmektől, és hajlamos vagy falat húzni magad köré.

Nehezen nyílsz meg előttük, és egy párkapcsolatban arról sem szívesen beszélsz, hogy mit érzel a másik iránt. Ez egy idő után nagyon frusztráló lehet, mert nem tudnak veled mély kötődést kialakítani az emberek.

Az igazság viszont az, hogy félsz a csalódástól, és attól, hogy sebezhetővé válsz, ezért számodra egyszerűbb érzelmektől mentesen barátkozni, mintsem kiadni magad mások előtt. Pedig hidd el, nagy kincsekre találnál így!

Halak

Szenvedélyes alkat vagy, egy igazi álmodozó, aki mindenki kedvét képes feldobni. Azonban olyannyira meg akarsz felelni az embereknek, és annyira félsz attól, hogy rosszat mondasz másoknak, hogy nem mersz beszélni a saját érzéseidről.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha a párod esetleg megbánt téged valamivel, inkább megtartod magadnak, nehogy lelkiismeretfurdalást okozz neki.

Ha egy barátod folyton lemondja a találkozókat, te megértő maradsz, noha titkon nagyon rosszul esik. Ezt viszont hidd el, az ismerőseid látják rajtad, és nem kedvelik benned.

Nem szeretik, hogy nem tudsz kiállni magadért, és nem mered kifejezni az érzéseidet, mert aggódnak azért, hogy te sérülsz a legnagyobbat lelkileg.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: