Az elmúlt pár nap a csillagok állása szerint elég viharos párkapcsolatot hozott számunkra, most azonban a Vénusz és az Uránusz együttállása június közepétől új dimenziókat nyitott meg számunkra a romantika és szerelem terén.

A Vénusz és az Uránusz együttállása június közepén kezdődött, ekkor került a két bolygó 90 fokos szögbe egymástól – ez azt jelenti, hogy kioltják egymás hatását, de egyben rá is segítenek arra, hogy nőjünk, fejlődjünk és előre menjünk azon a téren, amelyet érintenek. Ez most június második felében a párkapcsolat és a szerelem lesz, így mindenki kösse fel a gatyáját: nagy változások, mégis csodálatos időszakok következnek a szerelmi életünkben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Óriási szerelem a láthatáron

Az átvonulás idején a Vénusz az érzéki Oroszlánban lesz éppen, ami azt jelenti, hogy óriási szerelem van a láthatáron, vagy újra fellángol egy régi tűz – mindegyik az Oroszlán csillagjegynek és az általa okozott szenvedélynek köszönhető.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Oroszlán, a mai nap biztosan nem fog tétlenül telni. Mivel természetébõl fakadóan is nagyon szorgos, így meg fog birkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, de bizony lehetséges, hogy nap végére önmagához képest eléggé kimerül. Mivel élete egyéb területein, fõként párkapcsolatában, nincs a helyzet magaslatán, jól fog esni, hogy a rengeteg feladat egy kicsit feledteti önnel egyéb gondjait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szombati Horoszkóp - Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert...

Szombati Horoszkóp - Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert...

A relaxáció mindenkire jó hatást gyakorol kivétel nélkül, és a stresszcsökkentő hatása kifejezetten jól jöhet önnek. Ne habozzon hát és próbálja ki ön is! Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: