Az elmúlt pár nap a csillagok állása szerint elég viharos párkapcsolatot hozott számunkra, most azonban a Vénusz és az Uránusz együttállása június közepétől új dimenziókat nyitott meg számunkra a romantika és szerelem terén.

A Vénusz és az Uránusz együttállása június közepén kezdődött, ekkor került a két bolygó 90 fokos szögbe egymástól – ez azt jelenti, hogy kioltják egymás hatását, de egyben rá is segítenek arra, hogy nőjünk, fejlődjünk és előre menjünk azon a téren, amelyet érintenek. Ez most június második felében a párkapcsolat és a szerelem lesz, így mindenki kösse fel a gatyáját: nagy változások, mégis csodálatos időszakok következnek a szerelmi életünkben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma azzal szembesülhet, hogy családja, barátai, az ön tanácsát kérhetik pénzügyi kérdésekben. Ez most nem biztos, hogy a legjobb idõpont az ilyesmire, ugyanis, feldobott, mondhatni kissé szórakozott hangulatában, nem feltétlenül kompatibilis ma az efféle kérdésekben. Bár gyakran jól látja a dolgokat, ma inkább hárítsa az ilyen kéréseket, ha lehet! A délután folyamán nagyon megkívánhat valamit. Feltétlenül vegye meg!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Óriási szerelem a láthatáron

Az átvonulás idején a Vénusz az érzéki Oroszlánban lesz éppen, ami azt jelenti, hogy óriási szerelem van a láthatáron, vagy újra fellángol egy régi tűz – mindegyik az Oroszlán csillagjegynek és az általa okozott szenvedélynek köszönhető.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Meglehet, hogy a tervei közt szerepel, hogy részt vesz egy társadalmi eseményen, melyet már alig vár. Az élvezet és a szórakozás közé furakodhat azonban még a papírmunka és néhány elintézni való, melyekre most percrõl-percre nehezebb lehet odafigyelnie, mivel gondolatai már az esti kiruccanás körül járnak. Tegye félre maximalizmusát! Ameddig eljut, addig eljut, aztán irány a buli! Megérdemli a kikapcsolódást!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltóan tudnak kapcsolatot teremteni!

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltóan tudnak kapcsolatot teremteni!

Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: