Kapcsolatonként változó, hogy miért válnak el leginkább az emberek. Leginkább a megcsalás, vagy az össze nem illés, elhidegülés okozhatja a problémát.

Nézzük melyik csillagjegynek mi lehet a legfőbb oka a válásra!

Egymásnak teremtették őket: Elválaszthatatlan csillagjegypárosok...

Szűz-elhanyagolás

Nagyon fontos a karrier, és a siker számára. Csak egy olyan partnerrel tud jól kijönni, akivel egy hullámhosszon vannak. Ha egy passzív, visszahúzódó emberrel hozza össze a sors, nem tart sokáig a közös útjuk.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg-pesszimizmus

Nagyon pozitív személyiség, tudja, hogy mindig jóra fordulnak a dolgok. Nehezen jön ki a negatív, pesszimista emberekkel. Hamar megszakítja a kapcsolatot azokkal, akik mindig csak visszahúzzák. Olyan partnert választ aki optimista, és boldogságot sugároz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma kifejezetten energikusnak és tettre késznek érezheti magát, kedves Mérleg, ami optimális körülményeket biztosít arra, hogy rendbe tegye maga körül a dolgokat, esetleg még olyan zugokat is, amelyekben régóta porosodnak bizonyos dolgok. Motiválja, milyen jó érzési is lesz majd, ha elmondhatja, minden rendben és makulátlanul tiszta ön körül! Jó munkát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió-hazugság

Mindent meg tud bocsátani az életben, kivéve egy dolgot, mégpedig a hazugságot. Szerinte az őszinteség a legfontosabb a világon, és akkor is ki kell mondani az igazságot, ha fájdalmas. A hazug emberekkel hamar megszakítja a kapcsolatot.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, rendkívül kreatívan állhat egy bizonyos feladat megoldásához, s, ha sikerül idejével is jól sáfárkodnia, akkor ma valóságos csodát vihet véghez, amit mások is elismernek majd! Élvezze a dicsérõ szavakat, hisz megdolgozott értük. A hétköznapi sikereknél nincs is jobb önbizalom növelõ, motiváló erõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: