A vibráció törvénye megmutatja mindazt, ami az egész Univerzumban jelen van, ami él, amit látunk, de ami láthatatlan is, aminek vibrációja, energiája van.

Nikola Tesla szerint ha meg akarjuk érteni az Univerzum működését, akkor elsősorban az energiákra, a frekvenciákra, a vibrációra kell gondolnunk.

Ez a csillagjegyek rögeszméje, mániája

Vibráció törvénye segít, hogy jobban megértsd a Vonzás törvényét, amellyel sikerülhet olyan eseményeket, embereket, tárgyakat bevonzani, amelyek megegyeznek azzal a vibrációs szinttel, amely számodra elhozza a sikert az életedbe.

A modern tudomány is elismeri, hogy minden tárgy, élő szervezet rendelkezik egy meghatározott rezgésszinttel. A zenészek az igazi mesterei a Vibráció törvényének. Ők azok, akik megérzik, meghallják azokat az apró kis rezdüléseket, vibrációkat, amely a dallamok és az Univerzum közötti teret töltik ki. Milyen fantasztikus, mikor egy hangból érzelem keletkezik. Nem igaz?

Minden embernek, így neked is van egy külön vibrációs energiája, ami gyakran a tudatalattidból ered. Ott vannak elraktározva azok a gondolatok, érzelmek, apró rezdülések, amelyek meghatároznak téged, amelyek vibrációs szintje megegyezik az energiaszinteddel.

A vibrációs szinted befolyásolja az életedet, a helyedet a környezetedben, a viszonyodat a többi emberrel, állattal, növénnyel, tárggyal szemben. Ha belépsz egy lakásba, ahol jól érzed magad, ahol kellemes minden perc, az jelenti, hogy azon környezet vibrációs szintje megegyezik, vagy hasonlít a te vibrációs szinteddel. Találd meg ezeket a helyeket, ezeket az embereket, élőlényeket, és akkor remekül fogod érezni magad!

Mely istennő áll melletted és vezet utadon a tavasszal? - A csillagjegyed elárulja!

Videó a következő oldalon.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: