Természetesen úgy gondolod, hogy ismered azt az embert, aki vagy a munkahelyen vgy éppen a családod körében, de azt tudod-e, hogy milyen vagy egy párkapcsolatban? Az igazság az, hogy abból a szemszögből nem vagyunk képesek látni magunkat, amelyből a párunk lát minket.

Szerencsére a csillagjegyek nem hazudnak, és segítségükkel bepillantást nyerhetsz abba, hogy ki is vagy te egy párkapcsolatban.

Kos

Eléggé zűrös természeted van és könnyedén kiborulsz, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan azt te elképzelted. Ez a hangulatingadozás nehézzé teszi a párkapcsolataidat. A párod gyakran tojáshéjakon járkál, nehogy felbőszítsen téged. Azonban, ha megtalálod azt a személyt, aki megért téged és elviseli mindezt, egy életre megnyert magának, hiszen te ennyire képes vagy elköteleződni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-07-10

Bika

Nagyon megbízható és gyakorlatias vagy, ami a párkapcsolatokat illeti. Sokkal jobban szereted a stabilitást, mint a romantikus gesztusokat, bár azzal sincs semmi bajod, ha a párod időnként meglep egy-egy kedves ajándékkal. Egyáltalán nem vagy unalmas típus, épp ellenkezőleg. Szereted, ha tudod, hogy milyen irányba haladnak a dolgok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ki szeretné, ha a szerelmi élete egy őrült kaland volna? Hát pontosan te. Magabiztos vagy, szórakoztató, könnyed, közvetlen és kifejezetten lehengerlő. Van azonban egy kirívó tulajdonságod, ami nem túl örvendetes. Képtelen vagy határozott döntéseket hozni egy párkapcsolatot illetően és ezzel a másik felet az őrületbe kergeted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Miért agyalsz annyit azon, hogy vajon szeretnek-e téged? Ha képes lennél elfogadni, hogy igen, szeretnek, akkor kevesebb párkapcsolati problémával kellene szembesülnöd. Rengeteg lelki dolgot cipelsz magaddal, de szükséged van egy egészséges egyensúlyra ahhoz, hogy megfelelően ki tudd fejezni magad. Ha képes vagy elengedni a bizonytalanságodat, akkor a dolgaid nagyszerűen alakulhatnak. Senki nem akarja a nap 24 órájában bizonygatni neked, hogy szeret téged.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: