A Vonzás Törvénye épp olyan hatalmas és jelentős erő, akárcsak a gravitáció törvénye. Minden egyes pillanatunkban megbújik, annak ellenére, hogy tudatában vagyunk ennek az erőnek, vagy sem. A Vonzás Törvényének alapja igencsak egyszerű: „azt vonzza be az életébe, amit szeretne”. A pozitív, vagy akár negatív gondolatai, mondatai és tettei valamilyen módon vissza fognak köszönni az életében.

Minden dolog, ami a világon végbemegy, a Vonzás Törvényének köszönhetően történik. Természetesen néha úgy tűnhet, hogy igazságtalan, hogy ez és ez történt, de ha jobban belemerülünk és tanulmányozzuk a Vonzás Törvényét, akkor megtanulhatjuk, hogyan is tudnánk a saját hasznunkra fordítani ezt az erőt.

A felfogás legbefolyásosabb vezetőjének Thomas Troward-ot tekinthetjük, aki nagyban befolyásolta a mai értelemben vett Vonzás Törvényének hitét. Napjainkban a legnépszerűbb módon talán a Rhonda Byrne által írt „A titok” című könyv tárja elénk a Vonzás Törvényének tanát. Ez az alkotás is azt hirdeti, hogy a gondolatai előbb-utóbb valóssággá válnak. Ha erőteljesen csak a pozitív töltetű gondolatai veszik körül, akkor a jót fogja bevonzani, és ez ugyanígy működik a negatív gondolatokkal is.

Elég egyszerűnek tűnik, nem igaz?

Természetesen a változás nem egyik percről a másikra fog sikerülni, rengeteg kitartás, gyakorolás és elszántság kell ahhoz, hogy a vonzás törvényének segítségével pozitív irányba tudjuk megváltoztatni az életünket.

A Vonzás Törvényének 3 egyszerű lépése:

Ezek a legritkább és leggyakoribb csillagjegyek

1 lépés: KÉRJEN

Ez az egyik legfontosabb lépése a folyamatnak. De mielőtt kérne, győződjön meg arról, hogy tényleg akarja-e! Ahhoz, hogy ezt letisztázhassa egyedüllét és csend szükséges. Kérdezze meg magától, hogy mire van szüksége, mik a vágyai, mit szeretne tenni? Majd ezek után nyíljon meg, és hagyja, hogy az érzések átjárják. A vizionálás, azaz terveinek elképzelése, sokat segíthet az energiák felerősítésénél.

Ezen kívül napi 5-10 perc meditáció is javasolt, mert ez segít felszabadulni és megszabadulni a terhektől.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: