2 lépés: HIGGYEN BENNE

A folyamat következő lépéseként el kell hinnünk, hogy az a dolog, amit elterveztünk (és az előző lépésben már kértünk) teljesülni fog. Minél jobban és kitartóan hiszünk benne, annál jobban bevonzzuk a segítő energiákat. Ez egy hosszú folyamat, ezért nem azonnali a változás, de ez így természetes, csak maradjon pozitív és eltökélt. Hagyja, hogy mindennapjait a remény, hit, vidámság és erő töltse ki, és lassacskán próbálja elengedni a kétségeit, aggodalmat és félelmeit. Koncentráljon, hogy a 3 kulcsfontosságú érzés, az ERŐ, a HIT, és a HÁLA legyen jelen ebben a szakaszban.

A menet közben fellépő hibák, vagy kihívások ne tántorítsák el, maradjon türelmes, mert már nincs sok hátra a célig.

Egymásnak teremtették őket: Elválaszthatatlan csillagjegypárosok...

3 lépés: FOGADJA EL

Elérvén ehhez a fázishoz, már majdnem kezünkben a siker, csak továbbra se engedjük el az idáig kitűnően gyakorolt pozitív érzéseket. Ezeket továbbra is fenntartva átvehetjük, a jól megérdemelt jutalmunkat, hiszen ezért dolgoztunk oly hosszú idő át. Minden, amit szeretne jelen van az univerzumban, de ezeknek a bevonzása csak Öntől függ. Mostanra már sikerült létrehoznia magában a teremtés erejét és a vonzás képessége kialakult Önben!

Ha mindennapjait is megpróbálja ezek segítségével pozitív irányba alakítani, higgye el, hogy a folyamatos siker nem marad el!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: