Az ellentétek vonzzák egymást? Tényleg minden ember egyfajta tükör számunkra? Nos, nem minden esetben. Sokak szerint ez a kulcsa a sikeres párkapcsolatoknak, de hogyan győződhetnénk meg erről teljesen? Kezdjük ott, hogy minden csillagjegynek van egy ellentétes, avagy poláris jegye az asztrológiai tükörben. De mi is ez?

Mi az asztrológiai tükör?

Vasárnapi Horoszkóp 2022-09-25

A szó megmagyarázza a két zodiákus jegy elhelyezkedését. Ha teljesen egymással átellenben vannak, vonzó-taszító hatás keletkezik. A zodiákus kör 360 fokból áll, így ha két jegy ellentétben áll, 180 fokos szöget zárnak be egymással. Így már világos? Nos, bár ez a felállás úgy hangzik, mintha a két jegy ellenséges lenne egymással, a valóságban mindegyikükben megvan az, ami a másikból hiányzik, ezáltal kiegyensúlyozzák egymást.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tökéletes példa a yin és yang, mint az ellentétes energiák képviselői, amik mégis teljessé teszik egymást. A yin jelképezi a női, azaz a földdel és a vízzel összefüggő energiákat. Hozzá tartozó csillagjegy a Bika, a Rák, a Szűz, a Skorpió, a Bak és a Halak. A yang viszont a férfi energiák megtestesítője, ami a tűz és levegő elemeket uralja. Hozzá tartozik a Kos, az Ikrek, az Oroszlán, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő. Most megmutatjuk, melyik jegynek melyik jegy az ellenpólusa.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos VS. Mérleg

A Kosnak a Mars, a Mérlegnek a Vénusz az uralkodó bolygója, ami önmagában megteremti a bolygók közötti 100%-os különbséget. Mivel azonban mindketten kardinális jegyek, végső soron több közös van bennük, mint gondolnád. Először is, mindketten vezéregyéniségek. A Kos egy igazi harcos, de inkább fizikai értelemben vezér, míg a Mérleget a szabadság gondolata hajtja. Az igazságért folyó küzdelemben a Kos jobban kedveli a konfrontációt, míg a Mérleg a békére törekszik. Elmondható, hogy a Mérlegnek előnye származik a Kos szenvedélyességéből, míg a Kos tanulhat a Mérleg taktikázásából. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika VS. Skorpió

A Bika és a Skorpió mindketten hihetetlenül érzékiek és birtoklóak, bár a Skorpió előbbi tulajdonsága inkább spirituális, és intenzívebb is, mint a Bikáé, aki mind az öt érzékszervét próbálja használni egy sokkal gyakorlatiasabb és fizikai módon. A Skorpió hajlamos elrejteni dolgokat, míg a Bika kimondja azt, amit gondol. A Skorpió feszültté válik, amikor fenyegetést érez, a bika viszont kommunikációval próbálja megoldani a dolgot. A Skorpiónak előnyére válik a Bika józansága és földhözragadtsága, míg a Bika alkalmazkodhat a Skorpió gyorsan regenerálódó személyiségéhez.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Kamrahoroszkóp június 23. - A szerencse ma belép az életedbe!

Ikrek VS. Nyilas

Mindketten ugyanazt akarják: az igazságot. A Nyilas fizikai módon kutatja a tudást és az igazságot, míg az Ikrek inkább szellemi úton gyűjti és adja tovább az információt. Mindketten tanulhatnak a másik életszemléletéből és filozófiájából. A Nyilas emlékezteti az Ikreket, hogy ne vesszen el a részletekben, hanem nézze a teljes képet, míg az Ikrek megtanítja a Nyilast a kommunikálás művészetére. Vékony a vonal a szeretet és a gyűlölet között, maradjunk annyiban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák VS. Bak

A Rák a zodiákus jegyek anyja, a Bak pedig az apja. A Rák érez, a Bak rájön. Mindketten gondoskodók, de teljesen másféle módon: a Rák inkább érzelmileg, a Bak pedig fizikailag. A Rák szeretne minél több időt szentelni az otthonnak és a családnak, míg a Bakot inkább a karrier és a megélhetés köti le. Különbségeik ellenére mindketten tudnak tanulni valamit a másiktól. A Bak vissza tudja hozni a földre a Rákot, ha nagyon eluralkodnának rajta az érzelmek, míg a Rák megmutathatja neki az otthon és a kényelem szépségeit. Végső soron pedig egy dologra vágynak: biztonságra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: