Oroszlán VS. Vízöntő

A képlet igazán egyszerű: mindketten vezéregyéniségek, akik változást akarnak. Az Oroszlán a nagyközönség előtt szónokol, míg a Vízöntő a háttérből felügyeli, hogy minden olajozottan működjön. Az Oroszlán hajlamos egyedül önmagára koncentrálni, ellenben a Vízöntő a többi emberrel együtt harcol. Az Oroszlán kifejezi a maga fizikai függetlenségét, a Vízöntő pedig egy közösségen belül tölt be vezető szerepet. Ők ketten valóban tanulhatnak egymástól, illetve segíthetik a másikat. Az Oroszlán bemutatja a Vízöntőnek a szeretetet és gondoskodást, az pedig az intellektuális élményeket ismerteti meg vele.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz VS. Halak

Mindketten rajonganak a másikért, ami nem meglepő, hiszen igencsak változékony jegyek.
A Halak álmodozik, és minden nap spirituálisan kapcsolódik az univerzumhoz, míg a Szűz a szolgálatnak szenteli magát, és azon van, hogy minél többet tudjon gyógyítani. Mindketten mások javára akarnak tenni, a Halak viszont inkább csak álmodik ezekről, a Szűz azonban cselekszik is. Közös még bennük az önzetlenség és az együttműködési készségük is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-21

Mérleg VS. Kos

A Kosnak a Mars, a Mérlegnek a Vénusz az uralkodó bolygója, ami önmagában megteremti a bolygók közötti 100%-os különbséget. Mivel azonban mindketten kardinális jegyek, végső soron több közös van bennük, mint gondolnád. Először is, mindketten vezéregyéniségek. A Kos egy igazi harcos, de inkább fizikai értelemben vezér, míg a Mérleget a szabadság gondolata hajtja. Az igazságért folyó küzdelemben a Kos jobban kedveli a konfrontációt, míg a Mérleg a békére törekszik. Elmondható, hogy a Mérlegnek előnye származik a Kos szenvedélyességéből, míg a Kos tanulhat a Mérleg taktikázásából. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió VS Bika

A Bika és a Skorpió mindketten hihetetlenül érzékiek és birtoklóak, bár a Skorpió előbbi tulajdonsága inkább spirituális, és intenzívebb is, mint a Bikáé, aki mind az öt érzékszervét próbálja használni egy sokkal gyakorlatiasabb és fizikai módon. A Skorpió hajlamos elrejteni dolgokat, míg a Bika kimondja azt, amit gondol. A Skorpió feszültté válik, amikor fenyegetést érez, a bika viszont kommunikációval próbálja megoldani a dolgot. A Skorpiónak előnyére válik a Bika józansága és földhözragadtsága, míg a Bika alkalmazkodhat a Skorpió gyorsan regenerálódó személyiségéhez.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: