Ugyan még az asztrológián belül is számos más tényező ismeretes, mikor valakinek az egyéniségét elemezzük, a horoszkópunk, napjegyünk kiemelkedő hatást gyakorol a személyiségünkre. Nem csak az alaptermészetünket, vérmérsékletünket jelöli, hanem arra is következtetni enged, miként reagálunk egy-egy élethelyzetben. Te vajon hogy bírod az ünnepeket horoszkópod szerint?

Kos

Kosként nagyon szereted te irányítani a dolgokat, ezért alighanem most sem adod ki a kezeid közül a tervezést. Úgy vagy vele, hogy ha mindent megtervezel és megszervezel, akkor minden stimmelni is fog – emiatt aztán hajlamos vagy elúszni a teendőkkel, hiszen jellemző módon az év végi hajtás ilyenkor csúcsosodik ki a munkahelyeden. Márpedig azt a legkevésbé sem szeretnéd, hogy a karrieredet ne csillagos ötössel zárd szilveszterkor. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Bármennyire is nehezedre esik, érdemes legalább a kisebb feladatokat átruháznod a szeretteidre, különben megint csak a fáradtságról fognak szólni az ünnepeid.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Mint minden Bika, úgy te is nagyon imádod a hasadat, ezért nálad az ünnepek elsősorban az étel körül forognak. Gondosan megtervezed a menüt és minden bizonnyal már hetekkel korábban nekilátsz a sütésnek, tesztfőzésnek, hogy a legfontosabb napokon már minden tökéletesen menjen. Nagyon kedveled azt a forgatagot, amivel az ünnepek járnak, szívesen vásárolsz a szeretteidnek ajándékot, imádsz örömet okozni. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Leginkább az tud lelombozni, ha a családtagjaid nem mutatnak akkora lelkesedést, mint te. Mások sajnos könnyen rád tudják akasztani saját feszültségüket, rossz kedvüket. Idén próbáld ez tudatosan kivédeni!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Itt az idõ, kedves Bika, hogy elgondolkodjon azon, kik is a valódi barátai, kik azok az emberek, akikre nap mint nap hallgat, akiknek elfogadja a tanácsait, mert lehet, hogy valaki csúnyán manipulálta önt. Lehet, hogy ez az illetõ csak az ön érdekében cselekedett így, de hosszú távon egy ilyen barátság nem segítõ, inkább irányító hatású. Jobb az ilyet minél elõbb tisztázni.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-22

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-22

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Ikrekként imádod a jövésmenést, így aztán a karácsonyi forgatagot annyira élvezed, mintha direkt neked találták volna ki. Alig várod, hogy összefuss a régi ismerőseiddel a karácsonyi vásárban, vagy éppen új barátokra tegyél szert, miközben beszerzed az ajándékokat. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Dicséretre méltó, mennyire tudsz lelkesedni és rajongani az ünnepekért, de ne feledd el, hogy nem mindenkinek felhőtlen a karácsony. Ha tudod, kicsit fogd vissza az izgatottságodat, különösen akkor, ha látod, hogy a szeretteidre nem igazán lehet ezt az alaphangulatot ráragasztani. Akkor is csodásak lesznek az ünnepek, ha egy kicsit nagyobb nyugalomban telnek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Ma egy izgalmas idõszak kezdõdhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendõ kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövõjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: