Ugyan még az asztrológián belül is számos más tényező ismeretes, mikor valakinek az egyéniségét elemezzük, a horoszkópunk, napjegyünk kiemelkedő hatást gyakorol a személyiségünkre. Nem csak az alaptermészetünket, vérmérsékletünket jelöli, hanem arra is következtetni enged, miként reagálunk egy-egy élethelyzetben. Te vajon hogy bírod az ünnepeket horoszkópod szerint?

Kos

Kosként nagyon szereted te irányítani a dolgokat, ezért alighanem most sem adod ki a kezeid közül a tervezést. Úgy vagy vele, hogy ha mindent megtervezel és megszervezel, akkor minden stimmelni is fog – emiatt aztán hajlamos vagy elúszni a teendőkkel, hiszen jellemző módon az év végi hajtás ilyenkor csúcsosodik ki a munkahelyeden. Márpedig azt a legkevésbé sem szeretnéd, hogy a karrieredet ne csillagos ötössel zárd szilveszterkor. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Bármennyire is nehezedre esik, érdemes legalább a kisebb feladatokat átruháznod a szeretteidre, különben megint csak a fáradtságról fognak szólni az ünnepeid.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai nap a vidám és kíváncsi embereknek kedvez, mint amilyen ön is, kedves Kos! Akármibe is kezdjen ma, kifejezetten élvezni fogja, így ideális lenne mára egy kis összejövetelt szerveznie barátaival, törzshelyükön, esetleg más, hangulatos helyen és egy jót beszélgetni, enni, inni! Ne aggódjon, ha napközben sok a teendõje, hisz még mindig az önöké lehet az egész este!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Mint minden Bika, úgy te is nagyon imádod a hasadat, ezért nálad az ünnepek elsősorban az étel körül forognak. Gondosan megtervezed a menüt és minden bizonnyal már hetekkel korábban nekilátsz a sütésnek, tesztfőzésnek, hogy a legfontosabb napokon már minden tökéletesen menjen. Nagyon kedveled azt a forgatagot, amivel az ünnepek járnak, szívesen vásárolsz a szeretteidnek ajándékot, imádsz örömet okozni. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Leginkább az tud lelombozni, ha a családtagjaid nem mutatnak akkora lelkesedést, mint te. Mások sajnos könnyen rád tudják akasztani saját feszültségüket, rossz kedvüket. Idén próbáld ez tudatosan kivédeni!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ha mostanában kissé elnyûttnek, vagy feszültnek is érezte magát, a mai napon újra jó hangulata támad és kifejezetten vidám napnak néz elébe. Képbe kerülhet most egy utazás, vagy akár csak egy barangolás kedvesével, szeretteivel a városban, ami igen jól fog esni és mind lelkileg, mind fizikailag egyaránt feltöltõdést ígér. Vonzó, megkapó személyisége ma felkeltheti a figyelmét valakinek, kivel még nagy jövõ elé nézhet kapcsolatuk, romantikus és szakmai értelemben egyaránt. Vegye észre, ami nyilvánvaló, kedves Bika! Nem fogja megbánni!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Csütörtöki Horoszkóp: Érezni fogja a változás szelét a levegőben...

Csütörtöki Horoszkóp: Érezni fogja a változás szelét a levegőben...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben! Csütörtöki Horoszkóp: Érezni fogja a változás szelét a levegőben...

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Ikrekként imádod a jövésmenést, így aztán a karácsonyi forgatagot annyira élvezed, mintha direkt neked találták volna ki. Alig várod, hogy összefuss a régi ismerőseiddel a karácsonyi vásárban, vagy éppen új barátokra tegyél szert, miközben beszerzed az ajándékokat. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Dicséretre méltó, mennyire tudsz lelkesedni és rajongani az ünnepekért, de ne feledd el, hogy nem mindenkinek felhőtlen a karácsony. Ha tudod, kicsit fogd vissza az izgatottságodat, különösen akkor, ha látod, hogy a szeretteidre nem igazán lehet ezt az alaphangulatot ráragasztani. Akkor is csodásak lesznek az ünnepek, ha egy kicsit nagyobb nyugalomban telnek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai napon újfent megcsillanthatja rendkívüli szervezõ és vezetõi képességeit, s csak úgy sugározhat önbõl az életszeretet és kreativitás. Lelke most telis tele várakozással a jövõre nézve, s, egy hamarosan megesõ találkozástól is sokat remélhet. Gondoljon azért magára is kicsit, s lepje meg magát valamivel, vagy, ha úgy tetszik, legyen egy kicsit egyedül, ahogy tetszik, kedves Ikrek! Az életét ön irányítja, ne is mondjon le senki kedvéért e szereprõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: