Rák

Mivel a te életedben központi szerep jut a családnak, érthető módon az ünnepeket is szeretnéd számukra tökéletessé tenni. Te vagy az, aki már nyáron azon agyal, mi lehet a tökéletes ajándék és bizony nem vagy rest akár éjszakába nyúlóan süteményt sütni, hogy senkinek se maradjon ki a kedvence. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Lazíts! Igazán dicséretre méltó, hogy mindenkinek a kedvére akarsz tenni, de ha jártányi erőd se marad, mire elérkezik a karácsony, akkor azzal csak feszültséget generálsz a családban. Nem szégyen segítséget kérni, vagy éppen kiadni néhány feladatot a kezeid közül – azzal mindenki nyer, ha neked is több türelmed és erőd marad!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai nap telis-tele lehet pozitív energiákkal, melynek ékes bizonyítéka, hogy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és toleránsabb, mint általában mások szeszélyeivel szemben. Szánjon ma minél több idõt arra, hogy szeretteivel legyen, s ápolja velük való kapcsolatát, kihasználva különleges érzékenységét és türelmét másokkal szemben. Meglátja, önnek is jól fog esni, egy kis lelki fröccs, különösen, ha élvezetes témákat találnak! Tegyen róla, hogy így legyen, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Imádod a luxust, a csillogást és a pompát, úgyhogy mondhatjuk, a karácsony neked lett kitalálva. Szereted kihozni a maximumot az ünnepekből és mindent megteszel azért, hogy a szeretteid hasonlóképpen boldogan éljék meg ezt a néhány napot. Ezt egyedül az árnyékolhatja be, hogy imádsz lustálkodni, és néha magad sem tudod eldönteni, mi a fontosabb: egy egyedi ajándék beszerzése, vagy néhány óra extra pihenés a kanapén. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Oroszlánként hajlamos lehetsz a túlköltekezésre, pénzszórásra: ezt elkerülendő érdemes az idei évben költségvetést készítened. Legalább próbáld meg tartani magadat hozzá!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai napon különös harmóniába kerülhet életével, ami, maximalizmusából fakadóan, ritkán esik meg önnel, ugyanis könnyen arra eszmélhet, hogy abszolút elégedett lehet mindennel! Mindebbõl fakadóan, éppen itt a legfõbb ideje, hogy megálljon, s egy kicsit egyszerûen csak üljön a babérjain és élvezze, amit elért. Mivel az univerzum is pihenésre, szórakozásra teremtette a ma estét, hát ki ne hagyja, kedves Oroszlán! Bulizzon, szórakozzon, borozgasson, amíg csak jólesik!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Miért féltékenyek, irigyek rád és rosszindulatúak veled az emberek? Csillagjegyed megadja a választ!

Miért féltékenyek, irigyek rád és rosszindulatúak veled az emberek? Csillagjegyed megadja a választ!

A csillagjegyed alapján most kiderítheted, hogy miért szoktak rád féltékenyek lenni az emberek.

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Nem a te világod a karácsonyi nyüzsgés, hiszen a maximalista természeted ilyenkor sem hagy neked békét. Egyébként sem egyszerűek a napjaid, hiszen mindig telezsúfolod őket teendőkkel, feladatokkal, amiket jóval átlagon felüli precizitással végzel el. A karácsonyra is egyfajta feladatként tekintesz, és mindenről jegyzetet, listát készítesz, tökéletesen lebontod a teendőket – így aztán nem csoda, hogy kiborulsz, ha valahol hiba csúszik a gépezetbe. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Meg kellene próbálnod kicsit lazítani, de legalább lazábbra venni a feladataidat, hogy ne váljon görcsössé és így idegölővé a készülődés.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai nap a meghittségé és a szereteté lehet a fõszerep életében, ami arra inspirálhatja, hogy megfogalmazza álmait, s kiélje vágyait! Kapjon derékon egy alkalmas partnert, keressen egy hangulatos helyet, s hagyja, hogy megtörténjen a varázs, kedves Szûz, melyre már oly régóta vágyakozott...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: