Mérleg

Mivel a Mérlegek folyton a harmóniára törekszenek, téged is könnyen beszippanthat a karácsonyi zűrzavar, de egy kis odafigyeléssel uralmad alá vonhatod a helyzetet. Ehhez az kell, hogy törekedj tudatosan a nyugalomra, hiszen az ünnepi varázs csak akkor marad meg, ha neked is jó kedved van. Jó szokásod, hogy mindig mérlegelsz, most ideje azt is közelebbről megvizsgálnod, hogy a nagytakarítás, vagy a jókedved lényegesebb-e! Hasznos tipp az idei karácsonyra: A jó munkához idő kell, amiből neked sokszor kevés jut: bár szeretsz mindent egyedül csinálni, itt az ideje, hogy idén végre segítséget kérj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma megtanulhatja újra, hogyan kell álmodni, kedves Mérleg! Az elmúlt pár hónap hajtása nem kedvezett az ilyesminek, a korlátozott lehetõségei miatt, most azonban semmi sem szegheti szárnyát gondolatainak, fantáziájának! Próbálja meg összehangolni kitûzött vágyait a valósággal, s, ha így tesz, meglátja, hamarabb teljesülnek, mint hinné!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

Vegyes érzelmekkel fogadod az ünnepeket, mert pontosan tudod, hogy könnyű túlságosan képmutatóvá válni ilyenkor – márpedig nálad senki sem szerez plusz pontot pár szép szóval az évvégén. Könnyű kihozni a sodrodból, mert érzed a karácsony fojtogató, muszáj-boldogság hangulatát és ez téged sokkal inkább lelomboz, mint bármilyen szinten is boldoggá tesz. Ugyanakkor nem csak árnyoldala lehet az ünnepeknek! Hasznos tipp az idei karácsonyra: Ha nagyon nem érzed késznek magadat arra, hogy jó képet vágj az ünnepi felforduláshoz, akkor ideje lelépni – mit szólnál egy romantikus wellnesshez?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma egy váratlan, de annál kellemes meglepetésben lehet része, kollégái, barátai irányából, aminek következtében könnyen a reflektorfénybe kerülhet, kedves Skorpió! Hajoljon meg és fogadja a tapsot, amit az elmúlt idõszak eredményeivel méltán kiérdemelt! Az este folyamán érdemes lenne megfejelni egy kisebb ünnepléssel is a babérokat, végül is miért ne lehetne halmozni az élvezeteket!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 3 csillagjegy nagyon nehezen lesz szerelmes

Ez a 3 csillagjegy nagyon nehezen lesz szerelmes

Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp leleplezi a részleteket.

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Meglehetősen ingatag a hangulatod az ünnepek során, rövid időn belül képes vagy megjárni a magaslatokat éppúgy, mint a mélyen depressziós állapotokat. A szenvedélyed ilyenkor is sokszor felülkerekedik rajtad, és ekkor eszeveszett készülődésbe, vásárlásba kezdesz, lelkesedsz a különböző programok, hagyományok iránt. A másik oldalad viszont megpróbál kicsit visszafogni és rávilágítani, hogy a karácsonynak is a megfoghatatlan része az, ami igazán lényeges. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Mivel jó lelkű és figyelmes vagy, nagyon jót tesz a hangulatodnak, ha részt veszel valamilyen segélyszervezet munkájában, vagy adakozol a rászorulók javára.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma kifejezetten szerencsés napnak néz elébe, különösen a kapcsolatok terén, így ideálisak a kozmikus körülmények arra, hogy ismerkedjen, vagy éppen ápolja már meglévõ kapcsolatait. Mivel most nem kevés érzelmi töltetet is jeleznek önnél a csillagok, a ma este különösen kedvezni fog a szerelemnek, így most minden titkos, vagy nyílt vágya beteljesedhet eme varázslatos nap éjszakáján! Higgyen a csodában, s valóra válik!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: