Bak

Bakként nem hat meg különösebben a karácsony, sokszor erre is inkább csak egy kötelező feladatként tekintesz. Általában az utolsó pillanatra hagyod a vásárlást és inkább arra törekszel, hogy felejtsétek el az ajándékozást: mindenki vegye meg magának azt, amire szüksége van. Nem szívesen költekezel, főleg nem feleslegesen, így az ünnepek ezen része nagyon távol áll tőled. Általában besokallsz a karácsonyi zűrzavartól, kerülöd a vásárokat, és az őrületbe kerget, ha a családod mindenáron rád akarja erőltetni a karácsony szellemét. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Próbáld elhagyni a felesleges feszengést, és ha nagyon kiborítanak az ünnepek, vedd rá a többieket valamilyen kevésbé pörgős programra: pl. egy kis wellness, vagy erdei séta úgyis mindenkinek jót tenne.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Meglehetõsen enyhülni látszanak az elmúlt napok feszültségei, aminek hatására újra visszatérhet, vidám és derülátó természete. Tovább fokozhatja jó hangulatát, hogy valahogy ma kifejezetten el fogják kerülni azok az emberek, akik nyaggatni szokták, s ezzel néha kifejezetten az agyára mennek. Ma ugyanakkor kibökhet valakit a tömegben, aki igencsak felkeltheti figyelmét. A csillagok most azt sugallják, ne habozzon, szólítsa meg! Érdemes!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő

Hajlamos lehetsz arra, hogy éppen az ünnepek során bukkanjanak a felszínre a rossz emlékeid, és ekkor tedd mérlegre az egész éves teljesítményedet. Ez sajnos óhatatlanul is lelombozhat, még akkor is, ha egyébként nagyon jó évet tudhatsz magad mögött, és kifejezetten jól teljesítettél. Érdemes kicsit koncentrálnod arra, hogy ez ne nyomja rá túlságosan a bélyegét az ünnepekre, és ha már van kivel ünnepelned, akkor élvezd az együtt töltött perceket. Remélhetőleg a szeretteid nyitottak a rád olyannyira jellemző újításokra és hajlandóak új hagyományokat bevezetni a te boldogságod érdekében. Hasznos tipp az idei karácsonyra: Vízöntőként amúgy is jellemző rád a merengés, az agyalás és nem ülsz meg egykönnyen a fenekeden. Ha most is mehetnéked van, hát ne fogd vissza magadat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma csak önön fog múlni, hogy elnyerje egy, az ön számra igen fontos személy figyelmét, bizalmát. Talán sok energiát fordított egy kapcsolatra, szerelemre, mely most beteljesedni látszik. Bármi is legyen, annyi biztos, hogy ma bizony a szerelemrõl, szeretetrõl fog szólni minden! Itt az ideje egy õrült flörtnek, a szerelmeslevél írásnak, vagy éppen egy romantikus sétának a parkba, melynek fonalát igazgatva, átcsapni egy vad éjszakába! Vegye kezébe az irányítást, kedves Vízöntõ és ragadja el, ami jár önnek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Most óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse

Most óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse

Mindannyian szeretnénk, ha sok pénzünk, és szerencsés, gazdag életünk lenne. Tudjuk, hogy nem csak a pénz határozza meg a boldogságunk, de azért szükséges ahhoz, hogy nyugodtabb életet éljünk.

Cikkajánló Tovább olvasom

Halak

Halakként neked az ünnepek elsősorban az érzelmekről és a teljes kikapcsolódásról szólnak, úgyhogy bátran mondhatjuk, te igazán jól meg tudod ragadni a karácsony lényegét. Egyetlen gondot a túlérzékenységed okozhat, ami ilyenkor még az átlagosnál is erősebb lehet, hiszen te is felfokozott állapotba kerülsz. Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki elrontsa a kedvedet, törekedj továbbra is a meghittségre, az összhangra és a bensőséges hangulat megteremtésére! Hasznos tipp az idei karácsonyra: Bár sok a csábító program, neked valószínűleg sokszor jobban esik egy kis év végi elvonulás, befelé fordulás. Ha ez tud igazán feltölteni, akkor ne hagyd, hogy a rád erőltetett hagyományok befolyásoljanak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma igazán meghitt és meleg hangulat lengheti be otthonát, mely varázslatos légkör megteremtésén sokat munkálkodhatott mostanában, kedves Halak. Élvezze családjával a szeretetteljes pillanatokat, melyek oly fontosak életükben, annál is inkább, mivel meg van rá minden esély, hogy a mi nap igazán tökéletes legyen!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!