A születési hónapból megtudhatjuk, mik az erősségeik, mik a férfiak legjobb tulajdonságai. Keresd meg párod születési hónapját, ebből megtudhatod milyen életed lesz vele!

A születési hónap nagyon sok mindent elárul az emberről. Nem csak a horoszkóp jellemzi az embereket, az is nagyon fontos, hogy mikor született az illető. Minden ember más, de vannak alap tulajdonságok, amelyek bizonyos hó szülötteire jellemzőek. Megtudhatjuk, mire vágynak, mik az erősségeik és mik a legjobb tulajdonságaik. Keresd meg a párod születési hónapját, ebből megtudhatod milyen életed lesz vele!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-22

Mindannyian szép, és nyugodt életre vágyunk. Ha azt szeretnéd, hogy egy olyan férfi mellett éld le az életed, akivel tökéletes harmóniában élhettek, nézd meg, mit jósolnak a csillagok.

Melyik hónapban született életed szerelme? Most megtudhatod, milyen élet vár rád mellette.

Januárban született férfi


Nagyon önálló és megbízható. Szívesen segít a családjának, jó hallgatóság, de nagyon türelmetlen. Reálisan gondolkodik, nem idegeskedő típus. A munkájában kiemelkedő, mert fontos a számára, hogy megbecsüljék azt amit csinál. Kicsit egoista, de ha megfelelő módon viselkedsz vele, akkor boldog életetek lehet. Megbízható és kedves ember.

Individualista, erős akarattal rendelkezik, és, amit a fejébe vett, azt mindig véghezviszi. Kissé türelmetlen, úgy gondolja, hogy az életben a dolgok alakulása csak tőle függ egyedül. Kissé önző, de felelősségtudóan cselekszik mindig.

Keddi Horoszkóp 2020-07-14

Az a férfi aki januárban született vasakaratú, ezt nem lehet nem észrevenni. Ő mindig lényegre törő, határozott, megbízható ember. Egy ilyen férfi sok esetben nem érti meg azokat az embereket akivel kapcsolatba kerül, ezért vagy szeretik őt vagy utálják.
Analitikus gondolkodású és nem engedi meg, hogy az emberek arrogánsan bánjanak vele.

A januárban született férfinak erős az akaratereje és individualista. Megbízható, őszinte és baráti tanácsokat ad. Türelmetlen mert úgy gondolja, hogy az élet csak tőle függ, egyenes beszédű, nem tud hazudni.

A gondolkodása analitikus, nyugodt, stabil ember a munkában is kiegyensúlyozott. Megoldja egyedül a nehezebb problémákat is, eltartja magát. Szereti a csapatmunkát csak egy kissé egoista. Felelősséget vállal a tetteiért, a szabadidejét intellektuális programokkal tölti.

Februárban született férfi


Nagyon erős személyiség, de mégis érzékeny. Gyorsan átgondolja a dolgokat, ezért néha elhamarkodottan jár a szája. Nagyon makacs és nem szívesen fogad el tanácsokat. A családjáért bármit megtesz, ha kell többet dolgozik, hogy mindenetek meglegyen. 30 éves kora után sokkal nyugodtabb és érettebb lesz, ekkor ismerheted meg a valódi énjét. Szeret középpontban lenni, ezért általában olyan munkát keres, ahol csillogtathatja vezetőegyéniségét. A család szent a számára, a szereleme nagyon fontos a számára! A legrosszabb tulajdonsága a határozatlansága.

Határozatlan, és nagyon érzelmes jellem. Gyorsan megoldást talál a problémákra. Eléggé makacs, nem fogad el másoktól tanácsot. Könnyen megteremti a számára szükséges pénzt, nem szorul mások segítségére. A család számára szent, a szerelemben őszinte és szerény.

A februárban született férfi nagyon érzékeny még akkor is, ha erős. Szeret gyorsan és okosan dönteni. Nehezen fogadja el a szemrehányásokat és a rosszindulatú tanácsokat, de amikor tudja, hogy nincs igaza, akkor nem firtatja a dolgokat. Az ő számára a család nagy érték, a szerelmi kapcsolatában őszinte, de néha hiányzik belőle a határozottság.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erős karakterű, de érzékeny. Gyors gondolkodású és szereti megoldani azonnal a problémákat. Néha nincs ízlése a művészethez, filozofikus gondolkodású, matematikai elemzési készségekkel rendelkezik.

Általában makacs és nem hallgatja meg mások tanácsait. Egyszerűen öltözködik, amikor szüksége van sok pénzre, akkor azt egyedül elő tudja teremteni magának. A tulajdonságait 30 éves kora után fedezi fel, szeret társadalmi aktivista, pap vagy tanító lenni. Számára a család szent. A szerelemben őszinte és egyszerű, de olykor határozatlan.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: