Mérleg: Amikor harcol a kapcsolatért, de a másik felet ez nem érdekli

A Mérleg nem a legnagyobb rajongója a konfrontációnak és a konfliktusoknak, tehát nem meglepő hogy hajlamosak visszavonulni, amikor úgy érzik a dolgok kezdenek kicsúszni a kezükből. Mégis amikor teljes szívvel odaadóak a kapcsolatukban, hajlandók félretenni a kellemetlen érzéseiket és küzdeni azért, akit szeretnek. Számukra ez nem kis lépés, tehát ha elkezdik érezni, hogy a kapcsolat szétcsúszik, mindent megtesznek hogy a dolgok működésbe lépjenek, ha a párjától is látja a hajlandóságot. A Mérleg tudja, hogy a kapcsolat elért a végéhez, amikor küzd a szerelméért, de úgy látja, hogy kettőjük közül csak ő tesz meg mindent a kapcsolat megmentéséért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: Amikor partnerük elárulja őket

A Skorpió le se tagadhatja, hogy nem könnyű kapcsolatba lépnie másokkal. Imádja az intrikát. Egy új partner izgalmas és rejtélyes, de az elkötelezettség teljesen más. Nehéz azt hinni, hogy megbízhat másokban, ezért csak akkor választanak partnert, ha már azt gondolják, hogy ebben a személyben minden téren meg tud bízni. Lehet, hogy a Skirpió hajlandó valakit a hibáival együtt szeretni, mert megérti, hogy senki sem tökéletes, de ha partnere elárulja és megszűnik a bizalom? Az az ember meghalt számára . csak úgy mint a kapcsolat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-02-21

Nyilas: Amikor azt érzi, hogy minimalista a kapcsolat

A Nyilas emberek nyitottak és nem félnek lehetőséget adni az embereknek, ha érdekesnek és izgalmasnak találják őket. Kalandvágyuk van, és meg akarják osztani ezt az izgalmat és lelkesedést valakivel, akiben megbíznak. De mindenki nem feltétlenül osztja ugyanazt a vágyat, tehát ha a Nyilas elfojtottnak érzi magát, vagy valaki befolyásolni akarja, hogy mivé váljon, rájön, hogy a kapcsolatban nincs remény. Tudják, hogy a legjobbnak kell lenniük, így bárki is randizik velük, ezt is értékelnie kell.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: