Bak: Amikor mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kapcsolat sikeres legyen, és ez nem segít.

Dedikált, intenzív és hatékony - ezek jellemzik a Bak életét és kapcsolatait. Tudják, hogy semmi nem működik erőfeszítés nélkül, tehát amikor valakivel randevúznak, nagyszerű befektetést végeznek. Nem bánják, hogy munkát fektetnek bele, mindaddig még értékelik azt, de nem mindig ez a helyzet. A Bak számára ha valami nincs rendben, megtesz minden logikus lépést, hogy kijavítsa. Ha azonban mindent megtesz, és a dolgok továbbra sem működnek, akkor tudják hogy a kapcsolatnak véget kell vetni. Nem tesznek bele több energiát, mert már mindent megpróbáltak és nem működött.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő: Amikor partnerük nem tudja tiszteletben tartani függetlenségüket.

A Vízöntőnek a randipartner kiválasztása nem tartozik a mindennapi szokásai közé, nem is bánják ha egyedül maradnak. Mindazonáltal, élvezik a társaságot és az emberek interakcióit, amelyeket bonyolultnak és érdekesnek találnak, és amikor úgy döntenek, hogy randevúznak valakivel, az az elvárásuk, hogy továbbra is rendelkezzenek bizonyos függetlenséggel ahhoz, hogy önmaguk lehessenek. Ha azonban partnere kezdi elfojtani, akkor feldühödik és nem sok esélyt ad a kapcsolat elmélyülésének lehetőségére. Tudja,hogy kapcsolata véget ért, amikor a partnerük nem tudja tiszteletben tartani azt, hogy ebben az időben szüksége van arra, hogy levegőhöz jusson.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 erős és független női csillagjegy – Egy férfi sem irányíthatja őket

Halak: Amikor mindenüket odaadják valakinek, de azt nem viszonozzák

A Halak közismerten romantikusak, és szinte bárkibe beleszerethetnek. Egy bizonyos mértékig Őrzik magukat, de ha egyszer beleszeretnek valakibe, minden más gondolatuk elszáll. Hajlandóak mindenüket odaadni valakinek anélkül, hogy sokat kérnének cserébe - bizonyítani akarják a szeretetüket és nem akarnak önzőnek tűnni. Amikor azonban nyilvánvalóvá válik, hogy ők folyamatosan ajándékokkal árasztják el partnerüket, ám ez nem kölcsönös, a Halak tudja, hogy a kapcsolat véget ért, mert teljesen egyoldalú. Olyan emberek akik nem tudják viszonozni a törődést és a kényeztetést, kapcsolat szempontjából nyilvánvalóan halálra vannak ítélve.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A szabályok azért vannak, hogy idõnként megszegve õket, izgalmasabbá tegyék az életünket, kivéve azokat, melyek annak megóvását szolgálják! Legyen kicsit bevállalósabb ma a szokásosnál, kedves Halak, akkor nagy élményekben lehet ma része!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: